Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący odesłał towar a ja mu zwróciłem pieniądze jak odzyskać naliczoną kwotę ? pozdrawiam
@rikoh wystapić z wnioskiem o jej zwrot - w zakładce zamówienia, przy danej transakcji masz taką możliwość do odznaczenia - wniosek o zwrot prowizji. To wszystko. Ale to jest wersja dla normlanego allegro, a nie lokalnie.
@rikoh Allegro czy Allegro Lokalnie?
Lokalnie
@rikoh a to jest lokalnie, to wtopa, nie ma zwrotu prowizji, to jest opłata bezzwrotna z tego co pamiętam.
Gdy tylko wystawiałem przedmioty na sprzedaż, wiedziałem że to jest wtopa. No cóż człowiek uczy się na błędach musimy liczyć na to że powstanie silna konkurencja dla allegro. ( moja wina ) dziękuję i pozdrawiam
Następnym razem wystawiaj na Allegro, tu jeszcze czasem można odzyskać prowizję. Po kliknięciu Wystaw przedmiot, na następnej stronie na górze po prawej zaznacz Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz. To "drobny druczek", ale znajdziesz.
Jak dobrze pamiętam na lokalnie nie musisz przyjmować zwrotów dla tego nie ma zwrotów prowizji Na allegro zawsze zwrócą prowizją jak kupujący odstąpi od umowy a ty zwrócisz mu pieniążki
Pozdrawiam
Dodam, że to niezgodne z regulaminem, ponieważ po odstąpieniu od umowy, z mocy art. 31 Ustawy konsumenckiej, umowa jest uznana za niezawartą, a zgodnie z regulaminem, Allegro nalicza i pobiera prowizję tylko od zawartych umów.