Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kupujący na AL.lok.kupił ortezę, i zapłacił, jednak po zakupie się rozmyślił, i prosił o zwrot pieniędzy. Ok. poszłam na rękę kupującemu i zwróciłam na podane konto bankowe całość kwoty/ w korespondencji na ALL Lok. jest cała rozmowa, dot. odstąpienie od kupna i prośba o zwrot kasy na podane konto. Zwrot zrobiłam przelewem , kupujący otrzymał pieniądze , jednak All. lokalnie pobrało mi kwotę od usługi sprzedaży, która nt. się nie odbyła. Pytanie jak odzyskać prowizje z anulowanej transakcji
https://allegrolokalnie.pl/oferta/orteza-qmed-gorset-stabilizator-na-kregoslup-s
@Jogi_62 Musisz napisać o zwrot, dołącz dowód na zwrot środków: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...
LEW433 jesteś baardzo pomocny dla Allegrowiczów. Dziękuję serdecznie 🤗
Dalszy ciąg moich problemów z Allegro Lokalnie dot. w/w oferty sprzedaży. Co Wy na to...
@Jogi_62 Twoje konto nie jest zablokowane. Blokada sprzedaży Smart nakładana jest po usunięciu ofert z Lokalnie (dzieje się to automatycznie), a widzę, że zgłaszałaś to ostatnio. To nie jest żadna sankcja, wystarczy dać znać i bez problemu odblokowujemy Smarta. Już to z resztą dla Ciebie zrobiłam.
Dziękuję za pomoc, ale napisałam powyższy elaborat żeby Allegrowicze widzieli , ze nadal funkcjonuje schemat, za pietruszkę babcie ukarali, a zarządzający PL od transformacji , i dzikiej reprywatyzacji ci sami złodzieje- zadłużają naród na trzy pokolenia ,i wyprzedają majątek PL😲i nic się nie dzieje, nikt nie siedzi za defraudacje, złodziejskie spółki skarbu państwa, naród przekupywany jest własnymi pieniędzmi, i nadal wybiera pod którym pręgieżem będzie lepiej.
OK, podpowiedz jak usunąć ofertę , która wisi mi wciąż do wysłania? w pozycji ostatnio sprzedane .Sama widzisz na podglądzie ze jestem raczej aktywną kupującą niż sprzedającą
Status zamówienia: Oczekuje na nadanie
Allegro Paczkomaty InPost
Możesz teraz wysłać przedmiot. Utwórz etykietę i nadaj paczkę
@Jogi_62 Niestety nie ma możliwości ukrycia tego zamówienia. Postaraj się zignorować te komunikaty i nie nadawaj paczki.