anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak otrzymać formularz etykiety bez zaznaczonych przerywanych linii dzielących kartkę na 4 części?

jingjang
#7 Wielbiciel#

Wg. pani z Pomocy Allegro linie dzielące kartkę na której jest etykieta da się wyłączyć przechodząc do https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/ustawienia a następnie odznaczyć "wyświetl linie cięcia między etykietami".

Niestety, to nieprawda, ale może ktoś wie jak to zrobić?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@jingjang Można je wyłączyć w podlinkowanej zakładce. 

Po lewej stronie, na marginesie, masz taką listę:

nat_not_0-1644052413265.png

Wybierasz ostatnią pozycję i później odznaczasz "Wyświetl linie cięcia między etykietami".

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

jingjang
#7 Wielbiciel#

Sorry ale ja na tej zakładce widzę tylko 3 pierwsze punkty.al.png

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@jingjang Nie logujesz się na konto firmowe. Na koncie zwykłym nie możesz korzystać z narzędzia Wysyłam z Allegro. Doprecyzuj w jaki sposób drukujesz etykietę. Instrukacja, która otrzymałeś, dotyczy Wysyłam z Allegro.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

jingjang
#7 Wielbiciel#

Owszem, nie mam konta firmowego. Zatem, jak sądzę, nie mogę tych linii zlikwidować. Czyli mam przyjąć że to jest celowe utrudnienie, tzw. "wqrwiacz" znany z wersji testowych niektórych programów? I proszenie Allegro o zlikwidowanie tych niepotrzebnych do niczego linii na skutek których drukara pracuje dwa razy dłużej, jest bezcelowe?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@jingjang Przekażę Twoją sugestię do odpowiednich osób. Być może w przyszłości ta opcja będzie dostępna również dla przesyłek nadawanych poza narzędziem. 

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

jingjang
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za współpracę i za obietnicę poruszenia tematu wobec odpowiednich osób.

oznacz moderatorów