Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Piszę na forum w takiej sprawie ponieważ nie wiem jak przejść weryfikację konta którą rozpocząłem z polskim numerem rachunku z revoluta i teraz aplikacji nie pasuje numer konta jak byłem już na stronie payu zobaczyłem że nie ma revoluta to stwierdziłem że wyśle z blankietu tradycyjnego ale się nie da i jaki numer konta mam wpisać i jak anulować weryfikację i przejść ją na nowo dziękuje za każdą rade jak i sugestie
@sektamilosz908 Polskie rachunki Revolut (z oznaczeniem PL) to rachunki techniczne i nie możemy ich zweryfikować. Konieczne jest podanie rachunku zagranicznego, który jest prowadzony przez Revolut na Twoje dane.
Zachęcam Cię do zapoznania się z tym artykułem na blogu. Tam znajdziesz wszystkie informacje.
A da się jakoś przerwać proces weryfikacji czy trzeba po prostu poczekać aż to samo że tak to określę przejdzie.
@sektamilosz908 raczej będziesz musiał poczekać, aż odrzucą weryfikację i poproszą o ponowną😔
Dobrze dziękuje za szybką i merytoryczną pomoc Miłej nocy bądź dnia Zależy kiedy to czytacie Jeszcze raz dziękuje