Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakładka pomoc - tam porozmawiasz np: z automatem lub z kimś co nic nie może
listownie - poczta polska za potwierdzeniem odbioru
za pośrednictwem prawnika
Wybierz temat rozmowy, możesz porozmawiać z doradcą na czacie, zamowic rozmowę telefoniczną lub napisać przez formularz kontaktowy
@FranekKimono61, hej, nie zakładaj, proszę, kolejnych tematów w tej samej sprawie. 🙂 Jak mogę Ci pomóc?
Jakieś d..il klika mi kup teraz a ja k...a nic nie mogę zrobić co za jakieś bagno
@FranekKimono61, sposób, w jaki piszesz, jest dla trudny do zrozumienia. Proszę opisz swój problem szczegółowo w tym wątku.
Czy ciebie pogięło mam publicznie podawać ci numer aukcji i cały z tym związany cyrk
Czy ciebie pogięło mam publicznie podawać numer aukcji i cały z tym związany cyrk
W jakim ty świecie żyjesz czy ty uważasz że ja ci będę opisywał publicznie o tym co sprzedaje podawał numer aukcji i dalej Cały z tym związany cyrk ocknij się
Nic nie jest rozwiązane nic Podaj mi sposób kontaktu z tym waszym cyrkiem zwany ma Allegro
@FranekKimono61, jeśli nie chcesz pisać na forum Gadane, w powyższym wątku otrzymałeś inne rozwiązanie.
Nie ma czegoś takiego jak formularz kontaktowy Czy ty sobie ze mnie kpisz z ludzi **piiip**ów robicie
Pokaż mi go gdzie jest jakoś nie udało mi się znaleźć
@FranekKimono61, formularz otworzy się, kiedy przejdziesz przez kolejne kroki. Określ czy jesteś kupującym/sprzedającym i z dostępnych opcji wybierz temat rozmowy.
Wpisz swoje pytanie i wyslij
A oprócz kolumn coś jeszcze sprzedajesz?
Wróć na luz z tymi Twoimi tekstami.
Tutaj masz link do pomocy allegro wybierz konkretny temat i napisz do nich.