anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak usunąć/anulować aukcję w której ktos już zalicytował?

Leshny
#7 Wielbiciel#

Wystawiłem kilka aukcji ale rozmyśliłem się, bo wolę wystawić to w formie ogłoszenia. Ktoś jednak już zalicytował za kilka złotych. Po zakończeniu aukcji widzę tylko komunikat, że mam czekać aż kupujący opłaci produkt. Z tym, że ja nie mam zamiaru go sprzedawać (za 4zł). Chciałbym to w ogóle anulować

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jak to jest AL to nie da się anulować ale nie trać nadziei cena może wzrosnąć legalnie lub mniej legalnie. 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Wystawiając licytację powinieneś być świadomy i akceptować ryzyko że cena jaka zostanie osiągnięta może nie być zadowalająca. 

oznacz moderatorów

Leshny
#7 Wielbiciel#

Może niejasno napisałem. To nie był normalnie wylicytowany przedmiot tylko ja zakończyłem aukcję po paru godzinach, bo zrezygnowałem ze sprzedaży.

Rozumiem, że jak z przyczyn losowych coś się zepsuje z przedmiotem przez tydzień trwania aukcji to też nie ma narzędzi do jej odwołania?

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Leshny Nie ma > tak jak napisałem, gdyby zapłacił to zwróć od razu kasę > najlepiej przez Allegro > niby to niedopuszczalne, ale dużo ludzi na AL tak robi > ten co kupił może najwyżej iść do sądu > ale to wątpliwe

W szczegółach zakupu na samym dole

Zrzut ekranu 2025-04-02 125425.jpg

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Leshny Napisz do kupującego, że przedmiot niedostępny > przeproś za zaistniałą sytuację > niech nie opłaca > a jak opłaci to zwróć pieniądze

oznacz moderatorów