Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem kilka aukcji ale rozmyśliłem się, bo wolę wystawić to w formie ogłoszenia. Ktoś jednak już zalicytował za kilka złotych. Po zakończeniu aukcji widzę tylko komunikat, że mam czekać aż kupujący opłaci produkt. Z tym, że ja nie mam zamiaru go sprzedawać (za 4zł). Chciałbym to w ogóle anulować
Jak to jest AL to nie da się anulować ale nie trać nadziei cena może wzrosnąć legalnie lub mniej legalnie.
Wystawiając licytację powinieneś być świadomy i akceptować ryzyko że cena jaka zostanie osiągnięta może nie być zadowalająca.
Może niejasno napisałem. To nie był normalnie wylicytowany przedmiot tylko ja zakończyłem aukcję po paru godzinach, bo zrezygnowałem ze sprzedaży.
Rozumiem, że jak z przyczyn losowych coś się zepsuje z przedmiotem przez tydzień trwania aukcji to też nie ma narzędzi do jej odwołania?
@Leshny Nie ma > tak jak napisałem, gdyby zapłacił to zwróć od razu kasę > najlepiej przez Allegro > niby to niedopuszczalne, ale dużo ludzi na AL tak robi > ten co kupił może najwyżej iść do sądu > ale to wątpliwe
W szczegółach zakupu na samym dole
@Leshny Napisz do kupującego, że przedmiot niedostępny > przeproś za zaistniałą sytuację > niech nie opłaca > a jak opłaci to zwróć pieniądze