anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wrócić swoją kasę , od oszusty ? Na allegro lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:81158931
#7 Wielbiciel#

Gość daw link na allegro lokalne , jak gwarancja ze on nie oszusta .gdzie było napisane ze on jest sprawdzony i w rażę problemów allegro wróci  kasę . A okazalo się oszusta , kasę dostał a towar nie wysłał , i nie odpisuje , proszę pomocy od allegro , byliście agwarancją . 

IMG_2509.png

IMG_2502.png

IMG_2437.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
Monika__L
#16 Inspirator#

trudno cię zrozumieć

ale może obcokrajwoiec

obrazkow nie widac.

otworz dyskusje z poziomu zakupów.

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Ja zapłaciłem blikiem  po przez link na allegro  lokalnie ,a gość nie wysłał kupiony przez zemnie towar . Chcę jakoś wrócić kasę , a na zdjęciach podtwierdzenia opłaty i link na towar 

oznacz moderatorów
Monika__L
#16 Inspirator#

jesli link nie znalazłeś sam a został podesłany, to zostałeś oszukany. nie kupuje się z obcyhc linków. kasy nie odzyskasz, możesz isc na polsicję - nie zaszkodzi, ale raczej nie pomoże

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

IMG_2539.jpeg

 czy mogę prosić o sprawdzeniu tego Linka , z niego było zrobione oszustko ?

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

Jeśli znalazłeś ogłoszenie na o.l.x lub marketplace fb a potem dostałeś „link do allegro” to zostałeś oszukany. 

Ten link nie prowadził do Allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis Allegro

Możesz się z tym zgłosić na policję ale pieniędzy niestety już nie odzyskasz. 

Obrazki są dla nas niewidoczne - wklej tu ten link. 

oznacz moderatorów
fox_paws
#13 Ambasador#

@Client:81158931 Nie kupiłeś na Allegro Lokalnie, tylko dostałeś link do strony imitującej Allegro Lokalnie, która wygląda tylko PODOBNIE do Allegro Lokalnie. Pieniędzy nie odzyskasz.

oznacz moderatorów
eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

HYmm, uczciwego człowieka nie da sie oszukać.

No ale,  tu pewnie, było coś dużo taniej niz normalna cena, prawda ? Więc chciałeś wykorzystać okazje i sprzedawcę i zapłacić mniej niż to warte myśląc " jaki to ze mnie spryciarz" . No to masz co masz. i prawdę mówiąc, wcale mi cie nie żal. 

oznacz moderatorów