Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gość daw link na allegro lokalne , jak gwarancja ze on nie oszusta .gdzie było napisane ze on jest sprawdzony i w rażę problemów allegro wróci kasę . A okazalo się oszusta , kasę dostał a towar nie wysłał , i nie odpisuje , proszę pomocy od allegro , byliście agwarancją .
trudno cię zrozumieć
ale może obcokrajwoiec
obrazkow nie widac.
otworz dyskusje z poziomu zakupów.
Ja zapłaciłem blikiem po przez link na allegro lokalnie ,a gość nie wysłał kupiony przez zemnie towar . Chcę jakoś wrócić kasę , a na zdjęciach podtwierdzenia opłaty i link na towar
jesli link nie znalazłeś sam a został podesłany, to zostałeś oszukany. nie kupuje się z obcyhc linków. kasy nie odzyskasz, możesz isc na polsicję - nie zaszkodzi, ale raczej nie pomoże
czy mogę prosić o sprawdzeniu tego Linka , z niego było zrobione oszustko ?
Jeśli znalazłeś ogłoszenie na o.l.x lub marketplace fb a potem dostałeś „link do allegro” to zostałeś oszukany.
Ten link nie prowadził do Allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis Allegro.
Możesz się z tym zgłosić na policję ale pieniędzy niestety już nie odzyskasz.
Obrazki są dla nas niewidoczne - wklej tu ten link.
@Client:81158931 Nie kupiłeś na Allegro Lokalnie, tylko dostałeś link do strony imitującej Allegro Lokalnie, która wygląda tylko PODOBNIE do Allegro Lokalnie. Pieniędzy nie odzyskasz.
HYmm, uczciwego człowieka nie da sie oszukać.
No ale, tu pewnie, było coś dużo taniej niz normalna cena, prawda ? Więc chciałeś wykorzystać okazje i sprzedawcę i zapłacić mniej niż to warte myśląc " jaki to ze mnie spryciarz" . No to masz co masz. i prawdę mówiąc, wcale mi cie nie żal.