Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry, wróciłam na allegro po długiej przerwie i nie mogę się odnaleźć - potrzebuję szybkiej pomocy . Sprzedałam produkt na allegro lokalnie (nie wiem po co ta opcja była wprowadzana) jeszcze nie widzę sensu :/. Po czym chciałam wydrukować etykietę po wyborze paczkomatu i nie pojawia mi się taka opcja drukuj etykietę tylko ciągle widnieje aktywne okno podsumowania. POMÓŻCIE PROSZĘ.
@isztar76 Na Lokalnie etykietę możesz wydrukować tylko wtedy, gdy udostępnisz Allegro paczkomat InPost w cenie 8,99 zł i kupujący wybierze taką formę dostawy. W każdym innym przypadku paczkę nadajesz tradycyjnie, poza Allegro. W przypadku paczkomatu będziesz musiała nadać bezpośrednio ze strony InPost.
Jeżeli chcesz wystawić towar na zwykłym Allegro, jak dawniej, kliknij w link pokazany na zdjęciu w prawym dolnym rogu - "dotychczasowy formularz".
Dziękuję za błyskawiczną informację 🙂 czyli już po zakończonej aukcji nie mam możliwości zmiany i muszę nadać paczkę samodzielnie ? Aukcja była ustawiona na licytację a nie kup teraz rozumiem, że nie ma to znaczenia w przyszłości ? Na lokalnym allegro miałam udostępniony paczkomat in post dlatego nie bardzo rozumiałam dlaczego nie mogę etykiety wydrukować jeśli kupujący taką opcję wybrał.
Po zakończeniu oferty nie ma możliwości zmiany opcji dostawy, dotyczy to zarówno kup teraz jak i licytacji.