anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyeliminować nieuczciwych kupujących???

jurekbroda
#8 Zapaleniec#

Ostatnio dwóch klientów wylicytowało u mnie odznaki i nie placą. Odznaki sprzedaję dość tanio ale oni licytują dość wysoko ,powiedziałbym że nawet za wysoko. Czy można takich ludzi w jakiś sposób nie dopuścić do licytacji???  Na zwykłym allegro jest czarna lista a na lokalnym jest coś takiego??? Wiem że czarna lista ze zwykłego allegro nie działa na lokanym gdyż gość wpisany na taką listę licytuje mi na lokalnym allegro.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@jurekbroda Jeśli klienci nie opłącą zamówienia, nie będzie z nimi kontaktu, a następnie będą ponownie przystępować do licytacji, daj nam znać. Jeżeli taka sytuacja zdarzyła się po raz pierwszy, nie mamy podstaw do podjęcia działań.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jedyny skuteczny sposób to rezygnacja ze sprzedaży.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Genialny pomysl😆

oznacz moderatorów

mm-computers
#11 Animator#

wbrew wszystkiemu nie jest taki zły - niech portal zrobi porządek z podobnymi zachowaniami. Jak spadnie liczba sprzedających to może zaczną ich słuchać (czasami) 🙂

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@jurekbroda  Jednak taka niby sprzedaż ma swoje zalety skoro wolisz licytację na lokalnym niż na Allegro.

To nic nie kosztuje a jest jakaś forma reklamy, promocji,  wiec nie narzekaj.

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

Na allegro lokalnie nie można nic zrobić, ani nie ma czarnej listy, ani nie można odwołać złożonej dla jaj oferty. Allegro nie chce takich opcji wprowadzić 😞

oznacz moderatorów