Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A jaka usługa logistyczna?
mam wysłać na inpost, mam etykietę ale skąd wziąć kod?
@kaczorek358 po co Ci kod jak masz etykietę?
Zawsze odbieram z kodem, to chcę wyslać z kodem. On powinien być dodatkowo.
Ja nie używam AL więc się na tym nie znam ale
wg tego poradnika był wybór czy z etykietą czy bez.
Jeżeli masz etykietę, to trzeba ją będzie wydrukować, nakleić na paczkę i skanować kod kreskowy przy paczkomacie.
Wchodzisz w sprzedane, szczegóły i generujesz etykietę... masz do wyboru z etykietą oraz z kodem.
I szczerze to jeśli masz drukarke to radzę jednak tę etykietę wydrukować i porządnie przykleić. Kurierzy mają gorący okres, a etykiety na paczki z kodami przyklejają na samochodach. Kod to jest metoda na wysyłke jak nie ma innej opcji. Jak jest możliwość druku to bezpieczniejsza będzie etykieta, bo jak kurier pomyli ...
Dzięki.
Wysylam pierwszy raz i musi dojść. Rozumiem, że jak wybralam etykietę to nie dostalam kodu. Drukarka wydrukowala mi tą etykietę ale jakby połowę mniejszą. Nakleilam na nią taśmę przezroczystą tak że się tak trzyma. Mam nadzieję że to się da zeskanować przez taśmę, Nie mam naklejek a papier mógłby sie oderwać albo zamoczyć.
Mi normalnie zajmuje 1/4 strony. I tak jest w porzadku. Z tego co zrozumiałam masz wiekszą, więc też powinno byc chyba ok. Też zaklejam taśmą i jest w porządku. No chyba, że się fałdki porobią na samym kodzie. Poza tym masz 2 kody tam: kreskowy i qr, jak jeden nie zadziała to zeskanuj ten drugi.