Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
allegro już po raz drugi nieslusznie usuneło mi ponad 370 aukjci ! uuurwa! skladam do sądu sprawe o odszkodzowanie na 20000zł za starty, czas, mega balagan, nie jestem w stanie juz dojsc co jest ktore, **piiip**...aa co za zje..any syf ! mam podstawy i dowody ile co miesiac sprzedawalem i teraz jakie mam i bede mial straty. mam juz dosyc tego scierwa! zadnych ostrzezen! usuwaja zdjecia ! no kur...aaa zygac sie chce!
PEWNIE BLEDNIE POLACZONE PRODUKTY Z KATALOGIEM. allegro ma teraz AI z automatu wylapuje bledy w ofertach i je konczy. masakra koszmar czesc dobranoc giniemy.
On pisze o lokalnym. A Allegro robi co chce. Mnie ostatnio zdjęli kilka zdjęć, bo z fundacja żyjąca dla zamiatania historii pod dywan się przyczepiła. Nie mam już dostępu do tego na Allegro. Ale mogę pokazać z innego portalu. Opis był identyczny. Takie rzeczy kupują muzea, kupują wystawy, kupują prywatni kolekcjonerzy. Jakiś czas temu nawet udostępniałam je nieodpłatnie pisarzowi piszącemu na temat tego obozu. A na Allegro popełniłam zbrodnię...
Tutaj prawo jest tylko do sprzedaży taniego chińskiego szajsu o ile nie koliduje z największymi firmami... Reszta to...
@pckom-2140 na Twoje konto została nałożona blokada, dlatego oferty zostały zakończone. Widzę, że skontaktowałeś się z nami już w zgłoszeniu o numerze 57092193 oraz 57091906 - zaczekaj proszę na odpowiedź od działu bezpieczeństwa oraz nie powielaj zgłoszeń, ponieważ nie przyśpieszy to rozwiązania Twojej sprawy. Proszę też o zachowanie kultury wypowiedzi na forum.
I to po raz drugi! jestem po rozmowie z kancelaria prawna, Przedstawiłem wszystko jak to wygląda i nawet 50000zł będę dochodził odszkodowania bo jest to do wygrania i takie niestety mam straty. Lata pracy, mam dowody, ze tyle bym zarobił, zamiast prowadzić teraz firme musze ja zamknąć i wystawiać przez kilka mcy aukcje. Co za **piiip**o wymyśliło, zeby usuwać aukcje! zamiast je jakoś "zawiesic" ! albo bez usuwania zdjec to nie było by problemu. Jest taki kur..a balagan , ze ja juz nie jestem w stanie dojść co jest co jaka aukcja dotyczy czego, naprawdę myśli samobójcze juz są. Człowiek sie stara, robi, latami pracuje nad aukcjami SAM, do godzin nocnych i co? niestety nie poddam sie, odszkodowanie będę włączył do samego konca.