Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Możesz wejść namenagera inpost i samemu wydrukować sobie etykietę ,nakleić na przesyłkę tak by kod był dobrze widoczny i zanieść do paczkomatu . Tam wystarczy wtedy tylko wybrać opcje na ekranie i zeskanować tak by otwarła się skrytka.
Ja nie mam jak wydrukować, ani nie mogę zanieść do paczkomatu, bo kupiec jest z innego miasta, oddalonego kilka kilometrów,, co zrobić więc, w takiej sytuacji.. W koncu ludzie jakoś wysyłają, to chyba musi być przez kuriera???
Brak pomocy... Odpowiedź, nie pomożei wysłać przedmiotu..
Już napisalam ze nie mam jak zanieść do paczkomatu, bo kupiec mieszka daleko, co się robi w takiej sytuacji.???
@joli_56pil Instrukcję krok po kroku jak nadać przesyłkę do paczkomatu na Allegro Lokalnie znajdziesz w tym artykule.
Do dowolnego paczkomatu inpost masz zaladowac paczke kurier inpost ja odbierze i pojedzie ona do paczkomatu docelowego ktory wybral kupujacy, ale etykiete musisz miec
Przeciez wyglada na to, ze autor wątku nie ma drukarki 😮
@joli_56pil Nie niesiesz do paczkomatu kupującego, lecz do swojego najbliższego paczkomatu.
Może napisz co już zrobiłeś, wtedy doradzimy, pomożemy, bo nikt ci tutaj szczegółowej instrukcji nie napisze.
Zasada jest taka, ze zanim się za coś wezmę staram się rozkminić temat tak aby nie zostać zaskoczonym.
Nic nie stoi na przeszkodzie aby wziąć etykiete na pendrive i wydrukowac w jakimś punkcie usługowym. Pełno tego.
Albo u rodziny, znajomego, znajomej, sąsiada.
Mam sprzedany przedmiot i otrzymałam pieniadze, coam zrobić, żeby wysłać do paczkomatu?,