anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wystawić przedmiot do sprzedaży na allegro zwykłym

Client:103328312
#7 Wielbiciel

Witam, Jak będąc na  allegro lokalnie,  wystawić przedmioty do sprzedaży na allegro zwykłym. Próbowałem to zrobić samodzielnie ale po otworzeniu zakładki "moja sprzedaż" i zakładki "dodaj nową ofertę"nie ma formularza tylko trzeba podawać kody GTIN. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Roman

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Poszukaj ikonki "wystaw przez dotychczasowy formularz" .

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Po kliknięciu w "wystaw przez dotychczasowy formularz" przerzuca mnie do zakładki "moja sprzedaż" i zakładki "dodaj nową ofertę" gdzie nie ma formularza tylko trzeba podawać kody GTIN. I kółko się zamyka

oznacz moderatorów

ja_Nitka
#13 Ambasador

Wpisz w to okienko, gdzie trzeba podać EAN, nazwę produktu, to pojawi Ci się lista produktów, na dole będziesz miał opcję "Kontynuuj bez wybierania produktu". A może uda Ci się znaleźć swój produkt na liście dostępnych .... 

oznacz moderatorów

ja_Nitka
#13 Ambasador

@Client:103328312 tak teraz wygląda wystawianie na zwykłym allegro, z katalogiem produktów  😒

jak nie masz nr EAN to wpisz nazwę produktu, pokaże Ci się lista dostępnych produktów z tą nazwą. Jak znajdziesz swój produkt to go wybierz, jak go nie ma, to na dole masz "Kontynuuj bez wybierania produktu", wybierasz kategorię i masz formularz do uzupełnienia, gdzie i tak w większości przypadków musisz podać nr EAN i koło się zamyka. Prosto, łatwo i przyjemnie - czyż nie? 😁

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Tak to właśnie działa. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

LastLord
#9 Pomysłodawca

Zwykłe allegro jest już dla sprzedawców profesionalnych wstawiających nowe produkty mających te wszystkie kody i czas na ich wpisywanie.

Pozostaje ci allegrolokalnie.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@LastLord Nie tylko są wystawiane nowe i te co mają kody ale również stare ,używane np. antyki . 

oznacz moderatorów