Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jak zablokować kupującego ,ponieważ licytuje aukcje i nie płaci ? ,chciałbym go zablokować ,czy jest taka opcja ? ,jeżeli jest to gdzie jest dostęp ?
Proszę: [ klik ] 🙂
Nie dziala
Na AL nie działa ta lista, tylko na zwykłym!!🤗
czarna lista
czarna lista tylko zwykle tacy kupujący dla zabawy korzystają z innych kont potem posprzątasz a tu niespodzianka ktoś ci bruździ dalej z jeszcze większą złością za blokadę możesz przypadkiem zarobić negatywa
Zakup dla negatywa? allegro od razu je usuwa 🙂
Teoretycznie nie da się powstrzymać zabawkowiczów, ale allegro ma sposoby na to,
więc jak ktoś przesadza to ma bana na IP, ktoś ostatnio pytał czemu ma bana a zalogował się na domowym IP 🙂
a pozatym.. niech się sprzedawca uprze a taki cwaniak dostanie ePozew 🙂
wiem że usuną miałem taki przypadek i nie było problemu szybko usunęli po moich wyjaśnieniach ale nowi użytkownicy często łykają tę gorzką pigułkę i nie potrafią jeszcze się bronić . dobrze że jest takie forum można się sporo dowiedzieć i nauczyć jak żyć i trwać w tak trudnym związku
A po burzy wychodzi słońce i sypie się milion (mw)monet 😄
Bana na IP w kraju w którym ok 80% internetu opiera się na zmiennym IP no super rozwiązanie xD
PS
Kliknąłem w ten link do czarnej listy i szok że aż tylu użytkowników tam mam i to sprzed 10 lat haha 😁
Co nie zmienia faktu że oddałbym królestwo za "czarną listę sprzedających".
Lepsze zmienne IP, bo delikatny ban tylko, jak ktoś ogarnięty, bo jak nie to nie obejdzie 😄 gorzej dostać perm bana na MAC, wtedy z danego kompa już się nie zaloguje taki cwaniak 🙂 W sumie IP Ban Avoid też jest do ogarnięcia przez moderatora 🙂
@konto zamknięte Kurcze, od lat co jakiś widzę jakieś tajemnicze legendy o tym, że można dostać bana na adres MAC (który na upartego można zmienić nawet spod menedżera urządzeń) karty sieciowej, a nigdy nie widziałem tego w praktyce😁
Przy dynamicznym IP z reguły ma się podpiętego jakiegoś ADSL-a, a więc na parapecie stoi sobie jakiś router, w którym zazwyczaj jest włączony jakiś NAT, a w takim przypadku MAC karty sieciowej jest widoczny jedynie dla tego routera.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
No wiesz co, zdradzasz tajemnice 😞
za karę musisz przez godzinę stać za NATem 😄
Kiedyś byłem moderatorem na serverze SA:MP, ale dla mnie to nic takiego 😛