anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zaznaczyć na ALLEGRO LOKALNYM że nie będzie mnie przez 3 tygodnie?

MAMY ROZWIĄZANIE!
ARIANNAB
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
Client:44052296
#21 Demiurg#

@ARIANNAB najlepiej zakończyć oferty. Ewentualnie dodaj do opisu taka wiadomość.

oznacz moderatorów
MOJEGRATY5
#10 Popularyzator#

Witam.

"Systemowo" się nie da.

Ja osobiście dodaję na początku opisu każdej oferty nagłówek WIELKIMI LITERAMI że z powodu "takiego to a takiego" wysyłki będą realizowane dopiero od dnia "jakiegoś tam". Jednocześnie proszę, by każdy kto tego zaakceptować nie może, powstrzymał się z zakupem. I nie miałem dotychczas problemów.

Wiem, że to upierdliwe, szczególnie gdy ofert są setki, ale to i tak lepsze od ich zakończenia i ponownego wystawiania...

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów
ARIANNAB
#7 Wielbiciel#

Dziękuje. Przydatna odpowiedz

oznacz moderatorów
Forexus
#8 Zapaleniec#

Witam.

Kiedyś było coś takiego jak " stopka redakcyjna", wpisywało się na jednym ogłoszeniu i zapisywało na wszystkich. Nie wiem czemu to co służyło bardzo dobrze sprzedającym Allegro zlikwidowało. Proszę sobie wyobrazić różne sytuacje życiowe, gdzie sprzedający ma 1-2 dni lub kilka godzin oraz kilkaset ogłoszeń, aby mógł na wszystkich ogłoszeniach to dodać. Nawet nie byłby w stanie zakończyć wszystkich aukcji. Kiedyś na takie sprawy wystarczyło kilka minut. Technologia idzie do przodu, ale nie na Allegro. To samo jest w przypadku np. zmiany cen wysyłki. Pisałem już o tym nieraz, telefonowałem. Przyznawali rację, ale nic z tego nie wyszło, bo oni najlepiej wiedzą co jest dla sprzedającego "dobre", a nasze zdanie tu się w ogóle nie liczy.

Pozdrawiam. Florian.

oznacz moderatorów