anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłka we własnym zakresie.

angel77
#7 Wielbiciel#

Koledzy, co mogę zrobić, bo wystawiłem licytację na allegro lokalnie. Licytacja się zakończyła, ale zrobiłem we własnym zakresie wysyłkę paczki. Dzisiaj otrzymałem wiadomość od allegro, aby pamiętać o wysyłce, co mogę w takim momencie zrobić, bo kupujący jutro powinien już dostać przesyłkę. Dziękuję za informację. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

@angel77 Wysłać, poszukaj brokera albo wejdź na stronę przewoźnika i wyślij np InPost.

oznacz moderatorów

angel77
#7 Wielbiciel#

Dałem na konto informację z allegro, aby konto powiązało, ale niestety nigdzie nie pokazuje mi paczki, że mam zrobić, czy że jest do wysłania.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Wyślij mu na czacie numer paczki do śledzenia i tyle. Z automatu i tak tylko paczkomaty i boxy dodaje, a reszta we własnym zakresie. 2 czy3 razy to powiadomienie przychodzi i przestaje. I włączyli je chyba dlatego, że osoby prywatne nie raz i nie dwa sprzedały cos po roku od wystawienia i nawet nie pamiętały, że wystawiły, nie mówiąc o wysyłce.

oznacz moderatorów

angel77
#7 Wielbiciel#

No to chociaż tyle, bo się obawiałem, że zaraz pobierze coś z konta allegro jak pay i zwróci kupującemu kasę 🙂 Tak to już poszedł mail ze śledzeniem paczki jaką wysłałem do kupującego. Dziękuję Pani oraz Panu za uspokojenie 🙂 Pozdrawiam.

oznacz moderatorów