Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem przedmiot na allegro. Kupujący zaznaczył odbiór towaru w paczkomacie InPostu. Tymczasem przesyłka składa się z dwóch części: z paczki oraz statywu który nie mieści się do paczkomatu. Ja muszę nadać przesyłkę kurierem i kupujący musi odebrać przesyłkę od kuriera a nie z paczkomatu. Proszę o zmianę statusu odbioru w celu wydrukowania poprawnej etykiety.
@dejot3 jaqk se ustawiłeś tak se teraz masz , musisz wysłać na własną rękę ....kurierem , może być w jednej paczce .
ja nie ustawiałem tylko kupujący tak ustawił i opłacił za paczkomat a paczka tam się nie mieści
@dejot3 nie !!! , to Ty tak ustawiłeś cennik dostaw , skąd kupujący ma wiedzieć ,że przedmiot nie mieści się w skrytce skoro go jescze fizycznie nie widział , nie macał ,wybrał to co mu udostępniłeś .
Widział przedmiot na zdjęciach i w opisie był statyw.
@dejot3 nie mam możliwości zmiany wybranej przez kupującego metody dostawy. W przypadku Allegro Lokalnie i tak przesyłki poza metodami Allegro Paczkomaty InPost i Allegro One Box nadaje się poza Allegro, więc możesz zamówić odbiór kuriera z dowolnej firmy kurierskiej.
Cena dostawy na pewno będzie wyższa, więc możesz skontaktować się z kupującym z prośbą o dopłatę.
Dodam, że w ofercie udostępniłeś tylko Allegro Paczkomat InPost, więc kupujący niespecjalnie miał wybór 🙂