anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakie są limity ogłoszeń na Allegro Lokalnie?

desperado8819
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Posiadam konto na allegro lokalnie, mam wystawione 12 ogłoszeń i nie jestem w stanie wystawić więcej. Wystawiam swoje prywatne rzeczy, których chcę się pozbyć.

Wyczytałem, że:

Na Allegro Lokalnie możesz mieć maksymalnie 200 aktywnych ogłoszeń. Ta liczba spokojnie pozwoli Ci prowadzić prywatną sprzedaż. Jeśli chcesz sprzedawać więcej, na Allegro.pl możesz wystawiać oferty bez ograniczeń - ale tylko na koncie firmowym.

Ja mam tylko 12 ogłoszeń wystawionych o co biega ?

Powiem szczerze, że jak ma to tak wyglądać to ja dziękuję.

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@desperado8819 na Allegro Lokalnie jest ograniczenie związane z wystawieniem ogłoszeń. W dziale Motoryzacja limit wynosi 10 ogłoszeń (tyle obecnie sprzedajesz), w pozostałych działach limit wynosi 200 ogłoszeń. Dlatego nie możesz wystawić więcej ogłoszeń motoryzacyjnych, tutaj limit został przekroczony. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

desperado8819
#7 Wielbiciel#

To slabo, mam części z auta i co ja mam teraz zrobić? Czekać pol roku aż sprzedam tamte ? Nie da się z tym nic zrobić? 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@desperado8819 przykro mi, ale nie da się znieść tego ograniczenia. Na jednym koncie można mieć maksymalnie 10 ogłoszeń w tym dziale. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jedno konto tyle ale możesz mieć więcej kont.

oznacz moderatorów

oryginalnetowary
#8 Zapaleniec#

200 ogłoszeń w sumie, czy 200 na kazdy dział, czy 200 plus 10 motoryzacyjne, a moze 190+10. Ludzie, piszcie dokładnie i po polsku, bo juz się pogubiłem

oznacz moderatorów

Kompulsywny
#7 Wielbiciel#

oni  sami  niewiedzą  jak Allegro działa  ,  liczy się tylko  "kasa kasa  kasa " (Prowizja).

oznacz moderatorów

oryginalnetowary
#8 Zapaleniec#

skoro w dziale motoryzacja limit wynosi 10 ogłoszen, a na innych działach 200 ogłoszeń na pozostałych dzialach, czy możliwe jest posiadanie kilkaset ogłoszeń na allegro lokalnie? Proszę to w końcu sprecyzować

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@desperado8819 Możesz wystawić na zwykłym allegro, tam nie ma limitów.

all.jpg

oznacz moderatorów

desperado8819
#7 Wielbiciel#

Czyli rozumiem, że mogę dodać ogłoszenie na zwykłe Allegro w kategorii motoryzacja ? Nie posiadam firmy, jestem osobą prywatną i sprzedaję jako osoba prywatna.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Martens88m
#8 Zapaleniec#

Nie mogą, ale ja mogę powiedzieć Ci wprost. Załóż nowe konto. Proste. 

oznacz moderatorów

PiotrowskiGD
#8 Zapaleniec#

jesteś pewien, ze możesz mieć więcej kont na allegro..??

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@PiotrowskiGD można mieć:)

oznacz moderatorów