Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry pisze w sprawie swojej wypłaty. Do dzisiaj nie dostałam żadnego maila ani nic w tym temacie. Dalej nie dostałam przelewu na konto bankowe a potrzebne mi są bardzo te pieniądze. Czekam już dwa dni a wszystkie dane są uzupełnione prawidłowo. Na mojego maila nic nie dostałam ani nie mogę skontaktować się z pomocą ze strony allegro i co ja mam teraz zrobić prosze o pomoc jak najszybciej.
@Client:125509063 doprecyzuj, o jaką wypłatę chodzi? Nie widzę na tym koncie, żebyś miała pieniądze do wypłaty.
Chodzi oto że wystawiłam ogłoszenia kilka dni temu i weszłam w rozliczenia i chciałam wypłacić środki z wpłat od kupujących i wypełniłam wszystkie dane swoje oraz potrzebne do przelewu na konto bankowe i wczoraj powinny być te pieniądze już na koncie a do dzisiaj nic nie dostałam. Zaakceptowałam załącznik 7c wysłany na mój mail i od tamtej pory na allegro finanse nie mam żadnych środków. Dołączę zdjęcie jak to wygląda.
@Client:125509063 rozumiem, o co chodzi 🙂 Nie zmienia to faktu, że nie widzę, żadnych pieniędzy do wypłaty na tym koncie.
Na koncie Client:125509063 masz aktywne wypłaty PayU. Przelewy24 jeszcze są w weryfikacji. Może to potrwać do 5 dni roboczych.
Wypłata była z PayU a nie przelewy24 oraz pieniądze od państwa wyszły we wtorek a jest dzisiaj czwartek i ich dalej nie ma.
Zawsze się aktywuje wyplaty przed wystawieniem, później są problemy, nie ma na koncie kasy więc gdzie jest?
A myślisz że ja tego nie zrobiłam? Właśnie aktywowane miałam wypłaty przed wystawieniem i co to mi dało? W kwestii kasy jak to ująłeś ja właśnie się pytam allegro bo też nie wiem.
@Client:125509063 na innym koncie aktywowałaś wpłaty, a na innym sprzedałaś🤔
na tym samym koncie aktywowałam wpłaty oraz na tym samym koncie sprzedawałam na allegro lokalnie.
@Client:125509063 na koncie, z którego piszesz, nie było żadnej sprzedaży na Allegro Lokalnie oraz na Allegro.
Już się wyjaśniło dziękuje za poświęcony czas i przepraszam za bałagan.