Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro LOKALNIE .
Klient kupił ode mnie przedmiot, pieniądze dotarły na moje konto razem z kosztem przesyłki 11,99 ale nie ma pola gdzie mogę wydrukować etykietę , dlaczego dostałem 11,99 zł więcej niż cena przedmiotu, jeśli chce opłacić przesyłkę w inpost to koszt jest dużo wyższy. Czy ktoś może mi to wytłumaczyć jak mam to wysłać ? Poprzednie sprzedaże odbyły się normalnie dostałem środki tyle ile był warty przedmiot , i była ikonka pobierz etykietę
@doberman1977c a gdzie sprzedałeś na allegro czy allegro lokalnie ?
tak lokalnie
A coś więcej, paczkomat Inpostu?
Proszę popatrz :
"
w tym odbiór w punkcie: paczkomaty 24/7 inpost - przedpłata 11,99 zł"
@doberman1977c bo dałeś zwykły paczkomat a nie allegro paczkomat i musisz nadać we własnym zakresie 😞
Nie zmienisz tego już po zakupie, możesz dogadać się z kupującym, oddaj mu kasę i zmień w ofercie dostawę na allegro paczkomat za 9,99 zł i poproś o ponowny zakup 🙂
zaznaczyłem wszystkie opcje.. teraz zostawiłem tylko inpost z allegro smart , teraz ok ???
@doberman1977c musisz to dać żeby nadawać przez allegro https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/zarzadzanie-sprzedaza-na-allegro-lokalnie/jak-nadac-przes...
Bo na AL możesz tylko pobrać etykietę Paczkomat InPostu, resztę musisz samodzielnie wysłać.
ale za 11.99 to gdzie i przez kogo to wyślę ?