Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
dostałam zgłoszenie od Klienta, który kupił mój przedmiot, ale z tego co widnieje na moim koncie nie mam żadnych aktualnych ogłoszeń (wszystkie straciły ważność). Wchodzę na moje konto i nie ma aktualnych ogłoszeń. Jednakże wchodząc z tego zgłoszenia widzę stare ogłoszenia jako aktywne.
Zgłaszałam sprawę do Allegro, bo ogłoszenie jest już dawno nieaktywne (straciło ważność), nie otrzymałam od Allegro powiadomienia, że przedmiot został zakupiony, więc nie wiem jakim cudem został kupiony (książka Imię róży). Nie mogę wziąć udziału w dyskusji, bo zostaje przekierowana i poinformowana, że to nie mój wątek.
https://allegrolokalnie.pl/uzytkownik/Client%3A86966936
Tu są ogłoszenia, które wygasły i jednocześnie nie mogę ich zakończyć a ktoś może je kupić
Nie rozumiem o co chodzi.
@Client:76210412 na koncie jakie podałaś, nie wszystkie oferty są zakończone, dlatego kupujący mógł złożyć zamówienie.
W tej sytuacji możesz zakończyć aktywne oferty, aby to zrobić, w pierwszej kolejności, zaloguj się proszę na właściwe konto, przejdź do zakładki Moje aktywne ogłoszenia i kliknij [zakończ teraz].
Kupującemu powinnaś zwrócić wpłatę, aby to zrobić Przejdź do zakładki Zamówienia od kupujących w panelu Moje Allegro Lokalnie. Kliknij [zwróć pieniądze] przy wybranej transakcji w panelu. Przeniesiemy Cię do formularza zwrotu – zaznacz w nim powód, dla którego chcesz oddać kupującemu pieniądze. W podsumowaniu zobaczysz kwotę opłaty za sprzedaż, którą zwrócimy na Twoje konto. Sprawdź, czy wszystkie dane są poprawne, i kliknij [zwróć pieniądze].
Poprosimy Cię o dodatkowe potwierdzenie w wyskakującym okienku – jeśli teraz potwierdzisz zwrot, nie możesz go już wycofać.