anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kontenodom

orzeszek-II
#7 Wielbiciel#

Uwaga na kontenodom oszust straciłem 8 tyś 

Człowiek nawet nie odbiera telefonów a chce więcej pieniędzy grożąc 

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27

-kris
#7 Wielbiciel#

Cześć, a możesz mi podać nr konta na jaki wpłacałeś? I nr telefonu o ile taki podali? Bo zostałem oszukany w bardzo podobny sposób, ale na o-l-x. Tylko że u mnie sprawa dotyczyła używanego kontenera socjalnego. Dogadałem się z gościem że mu zapłacę za transport (nie zdziwiło mnie to, bo sam też bym nie pojechał z towarem 300km za friko). Więc przelałem mu 1000zł. Miał mi go przywieźć 2 dni potem, ale nie przyjechał, próbowałem dzwonić ale nie odbierał. Pisałem SMS i odpisał, że kapcia złapali i przyjadą następnego dnia. I znowu nie odbierał telefonu. A potem kontakt się urwał i najprawdopodobniej zablokował mój nr.

oznacz moderatorów

orzeszek-II
#7 Wielbiciel#

W opiniach o firmie na Google znajdziesz mój nr tel zadzwoń . Wszystkie połączenia oddaje policji 

oznacz moderatorów

Client:54544641
#1 Nowicjusz#

witam 

od miesiąca prowadzę korespondencje z Panem Krzysztofem S i  od poczatku mialem obiekcję , pojechaliśmy  do siedziby firmy gdzie miala był wystawa kontenerow a tam domek drewna na placu i jeden kontener  a w nim aroganck  dziewczyna  ktora już w drzwich mowi ze ona nic nie wie i moze tylko otworzyc drzwi do jednego kontenera na pustym placu a na zedne pytanie nie udziela odpowiedzi   .

oczywiscie osoba ktora odpowiadala na maile  zapraszała do odwiedzin w firmie ale nie odpowiadala na telefony  , a po kilkunstu próbach  już tylko skrzynka pocztowa.i nic 

wrocilismy do korespondencji i faktycznie - wsztkto zrobią   w 3 miesiace , i od reki wysyłają pro forme na wplatę zaliczki 50  %  a resztę dobrodusznie moge zaplacić 30 dni po dostawie ( super!!)

w KRS firma ktora jest Spółka z o.o. w 2023  zarobila 10 tyś zl -  to raczej niewiarygodna jest skoro w całej europie realizuje zamówienia i  taka bieda    ???????????

oznacz moderatorów

struska3
#7 Wielbiciel#

Tak jest już ponad 100 osób które wpłaciły zaliczkę i nie otrzymały kontenerów 

oznacz moderatorów

Dudi997
#1 Nowicjusz#

Tak , na samej grupie na messagerze zebrało się już ponad 100 osób na kwotę prawie 2 mln zł. A nie wiadomo ile ludzi zamówiło poza FB .. współczuję wszystkim oszukanym . Byłem dwa razy przejazdem na tym placu.. sam chciałem zamówić ale całe szczęście się powstrzymalem

oznacz moderatorów

Faramir911
#1 Nowicjusz#

Grupę założył oszust, czyli mr. [edycja], alias Krzysztof [edycja], alias Robert [edycja], etc. Aby wyciszyć sprawę. Proponuję osobno zgłaszać na policji lub prokuraturze

oznacz moderatorów

orzeszek-II
#7 Wielbiciel#

Co za bzdura 

oznacz moderatorów

orzeszek-II
#7 Wielbiciel#

Grupę założyłem po to żeby przestrzec

oznacz moderatorów