Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Też uważacie, że koszty obsługi transakcji to jakiś haracz ?
Przedmiot sprzedany w all. lok. za 4650zl. naliczyli sobie prawie 370zl za obsługę transakcji.
Najlepsze, ze do transakcji nie doszło, a kupujący nie chce mi zwrócić poniesionych kosztów.
Na moja prośbę o potwierdzenie allegro, ze do transakcji nie doszło odpowiedział '' NIE MAM CZASU NA **piiip**OŁY'', a na pytanie po co pan klikał, skoro nie zamierzał pan kupić ''ROZMYŚLIŁEM SIĘ''
co robić ????
@Daria11531 Wysokość opłat na Allegro Lokalnie masz podaną tu; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/oplaty-za-sprzedaz-na-allegro-lokalnie/jakie-sa-oplaty-na... Jeśli za drogo, nie wystawiasz 🙂
O zwrot naliczonej opłaty poproś Allegro przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a... Dołącz korespondencję z kupującym, w której on pisze, że się rozmyślił. To powinno wystarczyć.
@Daria11531 na Allegro Lokalnie pobieramy opłatę za obsługę transakcji, która co do zasady jest bezzwrotna, w Twoim przypadku była to jeszcze płatność przy odbiorze osobistym, więc nie mamy żadnego potwierdzenia, że do transakcji nie doszło. Możesz spróbować przesłać do nas korespondencję z Kupującym, o której pisałaś, ale z wyżej wymienionych powodów, decyzja może być odmowna.
Korespondencja rozmowy telefonicznej? Hahaha. Ps. jakby transakcja doszła do skutku, nie byłoby tematu. Na szczęście wczoraj na konkurencyjnym portalu ogłoszeniowym przedmiot został sprzedany, będzie z czego pokryć koszty transakcji, która w tym serwisie nie doszła do skutku.;/ Przykro mi, ze traktujecie ludzi "z góry" Jak mówi stare przysłowie; ''na złodzieju czapka gore''. Nie mniej jednak pozdrawiam.
@Daria11531 niestety, tak właśnie wygląda sprzedaż na tym portalu
jak już to wystawiaj na allegro zwykłym bo wtedy kupujący ma obowiązek zapłaty (teoretycznie)
@Daria11531 Pokryjesz koszty, czy tym All się przejmie?😁 Nie udostępnia się pobrań, szczególnie na AL.