anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kup teraz - nie mogę dodać na prośbę kupującego

piekar1986
#2 Obserwator#

Witam,

Kupujący ustalił ze mną cenę na allegro lokalnie po czym poprosił o opcję kup teraz. Gdy wybieram sposób dostawy i akceptuję prośbę wyskakuje mi okienko że "błąd przy akceptowaniu prośby" nic więcęj. Po wejściu w aukcję również nie mogę ustawić tej opcji. Czy jest ktoś z podobnym problemem albo gotowym rozwiązaniem?

Dziękuję

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Podobnego problemu ostatnio nie miałam. Ale spróbowałabym po prostu wystawić aukcje jeszcze  raz w nowej cenie z dopiskiem aukcja na życzenie. Poinformowała go o tym przez czat od starej aukcji i zakończyła poprzednią aukcję. 

oznacz moderatorów

piekar1986
#2 Obserwator#

To trochę pracy,a kupujący chciałby na już. Pytanie czy trzeba jakiś nr dodać czy coś. Bo nie działą mi ani przez tel ani na pc. Ani przy akceptowaniu Jego prośby ani przy zmianie ręcznej w aukcji z opcją kup teraz...

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@piekar1986 Na AL nie możesz dodać tej opcji: Sprzedający nie może dodać opcji kup teraz do licytacji.

oznacz moderatorów

piekar1986
#2 Obserwator#

Jak nie mogę, jak zapytanie przyszło i przechodzi dalej do wyboru opcji dostawy itd. Od razu by była opcja wyłączona a on by pewnie o nią nawet poprosić nie mógł albo by się pojawił komunikat dlaczego nie mogę dodać tej opcji. Pojawia się jedynie komunikat, że nie mogę przesłać zgłoszenia czy formularza.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Poznaj najważniejsze różnice między sprzedażą na Allegro Lokalnie i Allegro

Allegro Lokalnie
Allegro
ogłoszenia widoczne na Allegro Lokalnie i Allegro
oferty widoczne tylko na Allegro
3 rodzaje ogłoszeń: bezpłatne, z opcją kup teraz i z licytacją
3 rodzaje ofert: kup teraz, licytacja oraz ogłoszenia nietransakcyjne i usługi
uproszczony formularz wystawiania
rozbudowany formularz wystawiania
maksymalnie 200 aktywnych ogłoszeń na jednym koncie (z wyjątkiem Motoryzacji – maksymalnie 10 aktywnych ogłoszeń)
200 tysięcy ofert na jednym koncie
możliwość rezerwacji przedmiotu i negocjacji ceny
ceny nie można negocjować
brak oceny sprzedaży
możliwość oceny sprzedaży
odznaki dla sprzedających: Zweryfikowany użytkownik, Aktywnie sprzedaje, Lokalny społecznik, staż na Allegro
brak ogłoszeń Allegro Smart!
oferty Allegro Smart!
brak możliwości korzystania z API do integracji z narzędziami do zarządzania sprzedażą
możliwość korzystania z API do integracji z narzędziami do zarządzania sprzedażą
możliwość dodania do ofert Monet i innych opcji promowania
opis przedmiotu jest nieobowiązkowy
określone zasady dotyczące opisu przedmiotu i zdjęć
brak możliwości zakupów na raty
możliwość zakupów na raty
sprzedający nie może dodać opcji kup teraz do licytacji ani ustawić ceny minimalnej
sprzedający może dodać opcję kup teraz do licytacji oraz ustawić cenę minimalną
możliwość przekazania zysku ze sprzedaży na lokalną zbiórkę
możliwość sprzedaży w serwisie charytatywni.allegro.pl
oznacz moderatorów

piekar1986
#2 Obserwator#

Teraz ani dodać ogłoszenia nie mogę ani opcji kup teraz...

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

A była już licytacja w ofercie? Jeśli tak, to "kup teraz" nie ustawisz. Przynajmniej tak jest na "zwykłym" Allegro.

oznacz moderatorów

piekar1986
#2 Obserwator#

To na lokalnym jest, była opcja licytacji jednak żadna kwota nie padła. Pokazuje się tam opcja dodania kup teraz, jednak po ustawieniu pojawia się komunikat jw.

oznacz moderatorów

piekar1986
#2 Obserwator#

Ok już nie ma klienta ;/ ale problem został.

oznacz moderatorów

irena217
#10 Popularyzator#

Radziłabym  sprawdzić konto bankowe i to na cito

oznacz moderatorów

irena217
#10 Popularyzator#

Proszę sobie sprawdzić na cito konto bankowe

oznacz moderatorów

piekar1986
#2 Obserwator#

Nie spokojnie, nic nie podawałem, nie wchodziłem w linki itd. Problem był/jest techniczny bo faktycznie ja nie mogę tego dodać.

oznacz moderatorów