Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Kupujący ustalił ze mną cenę na allegro lokalnie po czym poprosił o opcję kup teraz. Gdy wybieram sposób dostawy i akceptuję prośbę wyskakuje mi okienko że "błąd przy akceptowaniu prośby" nic więcęj. Po wejściu w aukcję również nie mogę ustawić tej opcji. Czy jest ktoś z podobnym problemem albo gotowym rozwiązaniem?
Dziękuję
Podobnego problemu ostatnio nie miałam. Ale spróbowałabym po prostu wystawić aukcje jeszcze raz w nowej cenie z dopiskiem aukcja na życzenie. Poinformowała go o tym przez czat od starej aukcji i zakończyła poprzednią aukcję.
To trochę pracy,a kupujący chciałby na już. Pytanie czy trzeba jakiś nr dodać czy coś. Bo nie działą mi ani przez tel ani na pc. Ani przy akceptowaniu Jego prośby ani przy zmianie ręcznej w aukcji z opcją kup teraz...
@piekar1986 Na AL nie możesz dodać tej opcji: Sprzedający nie może dodać opcji kup teraz do licytacji.
Jak nie mogę, jak zapytanie przyszło i przechodzi dalej do wyboru opcji dostawy itd. Od razu by była opcja wyłączona a on by pewnie o nią nawet poprosić nie mógł albo by się pojawił komunikat dlaczego nie mogę dodać tej opcji. Pojawia się jedynie komunikat, że nie mogę przesłać zgłoszenia czy formularza.
Allegro Lokalnie
|
Allegro
|
---|---|
ogłoszenia widoczne na Allegro Lokalnie i Allegro
|
oferty widoczne tylko na Allegro
|
3 rodzaje ogłoszeń: bezpłatne, z opcją kup teraz i z licytacją
|
3 rodzaje ofert: kup teraz, licytacja oraz ogłoszenia nietransakcyjne i usługi
|
uproszczony formularz wystawiania
|
rozbudowany formularz wystawiania
|
maksymalnie 200 aktywnych ogłoszeń na jednym koncie (z wyjątkiem Motoryzacji – maksymalnie 10 aktywnych ogłoszeń)
|
200 tysięcy ofert na jednym koncie
|
możliwość rezerwacji przedmiotu i negocjacji ceny
|
ceny nie można negocjować
|
brak oceny sprzedaży
|
możliwość oceny sprzedaży
|
odznaki dla sprzedających: Zweryfikowany użytkownik, Aktywnie sprzedaje, Lokalny społecznik, staż na Allegro
|
|
brak ogłoszeń Allegro Smart!
|
oferty Allegro Smart!
|
brak możliwości korzystania z API do integracji z narzędziami do zarządzania sprzedażą
|
możliwość korzystania z API do integracji z narzędziami do zarządzania sprzedażą
|
możliwość wyróżnienia ogłoszenia
|
możliwość dodania do ofert Monet i innych opcji promowania
|
opis przedmiotu jest nieobowiązkowy
|
określone zasady dotyczące opisu przedmiotu i zdjęć
|
brak możliwości zakupów na raty
|
możliwość zakupów na raty
|
sprzedający nie może dodać opcji kup teraz do licytacji ani ustawić ceny minimalnej
|
sprzedający może dodać opcję kup teraz do licytacji oraz ustawić cenę minimalną
|
możliwość przekazania zysku ze sprzedaży na lokalną zbiórkę
|
możliwość sprzedaży w serwisie charytatywni.allegro.pl
|
Teraz ani dodać ogłoszenia nie mogę ani opcji kup teraz...
A była już licytacja w ofercie? Jeśli tak, to "kup teraz" nie ustawisz. Przynajmniej tak jest na "zwykłym" Allegro.
To na lokalnym jest, była opcja licytacji jednak żadna kwota nie padła. Pokazuje się tam opcja dodania kup teraz, jednak po ustawieniu pojawia się komunikat jw.
Ok już nie ma klienta ;/ ale problem został.
Radziłabym sprawdzić konto bankowe i to na cito
Proszę sobie sprawdzić na cito konto bankowe
Nie spokojnie, nic nie podawałem, nie wchodziłem w linki itd. Problem był/jest techniczny bo faktycznie ja nie mogę tego dodać.