Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak to zrobić? Aukcja kończy się dziś. Kupujący złożył najwyższą ofertę a ja mam tylko możliwość zakończenia aukcji i żadnej innej opcji. Dzikuje za pomoc.
Na Al nie można zakończyć licytacji.Nie zapłaci przez 5 dni, co jest zarazem odstąpieniem od umowy.
Zakonczy mogę. Nie mogę odwołać oferty.
Możesz zakończyć, jeżeli nie będziesz dalej wystawiał.
Na Al nie można zakończyć licytacji
To też nieprawda 🙂
xyz96 przeczytaj jeszcze raz wszystko , pomyśl i napisz od nowa .
Tu nie ma co się zastanawiać, na Lokalnie można zakończyć licytację przed czasem. 🙂
Tchort nie ma takiej możliwości . Kupujący nie zapłaci i oferta automatycznie wznowići się po 5 dniach
@Tchort Jeśli wiesz, że kupujący nie zapłaci i nie chcesz czekać 5 dni na wznowienie licytacji, wystaw przedmiot ponownie w nowym ogłoszeniu. Jednocześnie dopilnuj terminu wznowienia pierwszej licytacji i po wznowieniu zakończ ją natychmiast, przed złożeniem pierwszej oferty kupna.
Tchort możesz zakończyć licytacjęi ponownie ją wystawić jeśli masz potwierdzenie od kupujacego choćby w wiadomości e-mail . Klient to nieprzewidywalna instytucja , poproś kupujacego o oficjalne stanowisko w tej sprawie i jeśli takie Ci wyśle przeprowadź operację zakończenia i ponownego wystawienia .
To jest kompletnie beznadziejne w AL. Kupujący rozmyśla się w ostaniej chwili jako nieodpowiedzialny człowiek a ja chciałbym na przykład sprzedać następnej osobie, która złożyla niższą ofertę i nie mam takiej możliwości. Mam potwierdzenie bo wysłał mi widaomość na AL, że prosi o odwołanie bo kupił gdzie indziej...
Poszukaj tej osoby na allegro ,może coś wystawia i wtedy zadaj pytanie przez aukcję czy nie jest zainteresowany zakupem przedmiotu na allegro lokalnie. Albo poczekaj do końca może ktoś złoży wyższą ofertę.
@Tchort ja Allegro Lokalnie omijam z jak najdalszej odległości i nawet nie patrzę w tamtą stronę. Jest bardziej nieprzewidywalne niż Koronawirus 🙂