Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć w jaki sposób kupujący kupił mój przedmiot, a mimo to na moim koncie bankowym ani rachunku allegro nie ma nawet złotówki, sprzedałem wirtualne przedmioty w grze CS GO o wartości 900zł, da się coś z tym jeszcze zrobić?
@Client:66966760 Co- wysłałeś, a nie poczekałeś na zakończenie płatności? No to nie dobrze.
@Client:66966760 Jeśli nie masz wpłaty to znaczy że nikt nie kupił. Na Allegro transakcja jest ważna jeśli kupujący zapłaci. Jeśli nie zapłacił, to nic się nie stało.
Po 5 dniach oczekiwania na wpłatę Allegro automatycznie ponowi aukcję. Uważaj na to żebyś miał jeszcze przedmiot bo niejednego już tym zaskoczyli
ps. jeśli już wysłałeś przedmiot no to wtopa. Ale jeśli po 5 dniach ktoś inny zapłaci zgodnie z tym co napisałem, to nie tylko będziesz musiał oddać pieniądze to jeszcze opłatę za sprzedaż zapłacisz
@br. On sprzedał przedmioty do gry i wysłał pocztą elektroniczną po zakupie. Bardzo częste przekręty tego typu. Teoretycznie nie do odzyskania.
@pulkownik66 A gdzie pisze generał? Kiedy napisze?
Pozdr.
@br. Generała ni ma i na razie nie bydzie, pogodziłem się z tym tezeuszem - korfaneuszem i dalej do boju🤣
OK, To jest bardzo słuszna opcja 😁 👍
@Client:66966760 Qrka wodna... oczywiście drobna pomyłka a raczej niedopatrzenie, transakcja jest ważna po zapłaceniu tylko na Allegro Lokalne. Na tradycyjnym Allegro wszystko jest po staremu, transakcja jest zawarta w momencie kliknięcia "Kupuję i płacę"
@Client:66966760 Na Allegro Lokalnie kupujący ma 5 dni na zapłatę od momentu gdy rozpocznie płatność z góry po wygranej licytacji lub po kliknięciu kup teraz. Z moich informacji wynika, że w przypadku Twojej transakcji, kupujący nie opłacił jeszcze tego zamówienia, więc nie powienneś wysyłać mu tego produktu.
@Client:66966760 Sprzedaż na allegro to też w pewnym sensie gra musisz opracować własną strategię by pokonać tego potwora