Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący kupił przedmiot I nie zapłacił, czy da się nie kupiony przez niego przedmiot przywrócić z powrotem na sprzedaż bo blokuje mi on możliwość sprzedania.
Jeśli minęło 7 dni od zakupu, wystąp o zwrot prowizji i wystaw przedmiot ponownie.
No właśnie o to chodzi że mam teraz czekać 7 dni? Nie da się tego anulować jakoś I wystawić przedmiot jeszcze raz ? Będę teraz zblokowany na 7 dni ? W tym czasie może już bym to sprzedał
Zgodnie z regulaminem kupujący ma 7 dni na wpłatę, więc wypada poczekać. Jeśli jednak wiesz na pewno, że nie zapłaci, bo na przykład Cię o tym poinformował, wystaw już teraz.
A jak to zrobić na tym allegro lokalnie bo nie ma tam praktycznie żadnych opcji
Na Lokalnie tego nie zrobisz. Trzeba od nowa wystawić ogłoszenie.
Aha Fajnie dzięki, to allegro lokalnie to porażka na każdym kroku z tego co doświadczam
@Carmaccus Zobacz jeszcze to, bo na początku nie wspomniałeś, że chodzi o Lokalnie;
5.2.Transakcje dokonane w ramach Ogłoszenia z opcją „Kup Teraz” są zawarte z momentem:
Przeczytaj cały regulamin; https://allegro.pl/regulamin/pl/zalacznik-13
ok dzięki, co nie zmienia faktu że i tak jestem 5 dni w postoju i nie będę miał możliwości żeby sprzedać przedmiot
Przepraszam, że się wtrącam, ale mam właśnie taki przypadek.
W którym artykule znajduje się ten fragment powyżej wypowiedzi - "...dane Ogłoszenie z opcją „Kup Teraz” zostaje ponownie opublikowane na czas, który pozostał do momentu wygaśnięcia Ogłoszenia w momencie skorzystania z opcji „Kup Teraz”?