anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący prosi o podanie adresu e-mail w celu zrealizowania zamówienia.

kastoredropshop
#1 Nowicjusz#

Kupujący prosi o podanie adresu e-mail w celu zrealizowania zamówienia. Do kilku moich ogłoszeń ten sam kupujący prosi o podanie adresu email lub taka treść: "Witam, skonsultowałem się z kierownikami dostaw z Allegro, powiedzieli mi, że najłatwiejszym i najszybszym sposobem zorganizowania dostawy jest bezpośrednia. Aby to zrobić, potrzebujesz zamówienia elektronicznego, które jest rejestrowane za pomocą poczty nadawcy. Teraz zacznę go rejestrować. Aby proces przebiegał szybciej, wyślij mi swój adres e-mail, którego używasz, a my wszystko szybko i łatwo załatwimy."

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kastoredropshop to oszustwo , nie odpowiadaj i najważniejsze nie otwieraj żadnych linków .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@kastoredropshop nie podawaj a jak podałeś nie klikaj, nie loguj się, bo stracisz kasę z konta bankowego 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kastoredropshop
#1 Nowicjusz#

Horror z takimi wiadomościami tutaj otrzymałem ich od rana 10 teraz kolejne: "Witam, próbuję zapłacić przelewem kup teraz, ale muszę podać panstwo adres e-meíI, aby wysłać etykietę i potwierdzenie, proszę o przesłanie @wp.pl pocztę,pozdrawiam"

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@kastoredropshop, to próba wyłudzenia - czy możesz podać loginy tych osób? Zablokujemy te konta. 

Maja
   Moderatorka

kastoredropshop
#1 Nowicjusz#

Oczywiście, to lista klientów była jeszcze jedna osoba ale nie mogę cofnąć do tej wiadomości: Krys_Lewan555, Client:105292211 - ta osoba napisała do mnie 5 wiadomości do 5 ogłoszeń o tej samej treści, Client:105320321, Cliena:105315136

oznacz moderatorów

kastoredropshop
#1 Nowicjusz#

Client:105320359 kolejny oszust

oznacz moderatorów