anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący twierdzi, że nie odpowiadam w dyskusji

Client:46139143
#7 Wielbiciel

Witam sprawę oglądałem następująco dostałem informację że klient kupił ode mnie towar że nie ma ze mną kontaktu gdzie cały czas jestem w kontakcie z klientem na aplikacji Allegro nie mogę wejść do dyskusji którą on otwiera i wypisuje w tej dyskusji między innymi że nie ma ze mną żadnego kontaktu że nie odpowiada mu i tak dalej normalnie mam z nim na aplikacji kontakt plus to że jeszcze mu wysłałem towar i nie wiem teraz czy nie kombinuje czegoś takiego że z racji że nie mogę w tą dyskusję wejść to będzie sugerował Allegro że został oszukany i pieniądze mu zwrócą a ja po prostu towaru już nie odzyskam bo sobie gościu weźmie go i z tym wypadku nie dość że będzie miał towar to jeszcze będzie miał pieniędzy a mam zdjęcia mu wysłałem zanim zapakowałem towar w trakcie pakowania po spakowaniu screena jeszcze mu wysłałem z wysyłki inpostem więc nie wiem co chcą tutaj gra

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:46139143 Wiesz co to jest interpunkcja ? , tego się nie da czytać .

oznacz moderatorów

Client:35386082
#17 Koryfeusz

Towar wysłałeś? podałeś klientowi i Allegro numer przesyłki?
Skoro nie możesz wejść w dyskusję, to może coś się popsuło i trzeba to zgłosić allegro. Sprawdzałeś czy możesz wejść w dyskusję z poziomu przeglądarki i tam też nie działa?
Podaj numer dyskusji, Modelatorzy Ci pomogą.
I zainwestuj w słownik ortograficzny, tam jest dział interpunkcja, poczytaj i stosuj.

oznacz moderatorów

Client:141301174
#7 Wielbiciel

@Client:35386082  napisał(a):

Podaj numer dyskusji, Modelatorzy Ci pomogą.

Modelatorzy? Tacy od sklejania modeli?

@Client:35386082  napisał(a):

Sprawdzałeś czy możesz wejść w dyskusję z poziomu przeglądarki i tam też nie działa?

I zainwestuj w słownik ortograficzny, tam jest dział interpunkcja, poczytaj i stosuj.

https://primumverbum.pl/przecinek-przed-czy/

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:46139143   Skoro wysłałeś paczkę InPost'em  to masz  podgląd śledzenia paczki.  Masz dokładne informacje  jaką drogę paczka przebyła, kiedy została odebrana (albo nie odebrana)  

Wykorzystaj te informacje w dyskusji, nie twórz wizji co będzie,  będzie tak jak zrobisz i co odpowiesz w dyskusji.

ps. nie używaj słów  obraźliwych - "ossustwo"  bo może naprawdę kupujący nie dostał przedmiotu.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:46139143 oddzielne miejsce jest czat/centrum wiadomości a oddzielnym dyskusja.

Sprzedałeś, jako osoba prywatna czy firma? Na jakim allegro zwykłym czy lokalnie?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:46139143 chodzi o zakup z Lokalnie? 
Widzę, że przesyłka jest w drodze, a kupujący zakończył dyskusję (założył ją 18.12, więc zanim otrzymał od Ciebie odpowiedź na czacie). W dyskusji faktycznie się nie wypowiedziałeś, a wiadomość a ten temat została wysłana automatycznie, nie przez kupującego. 
Rozumiem, że sprawa wyjaśniona? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów