Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dzisiaj kupujący z allegro lokalnie klikną kup teraz, ale nie zapłacił. Oferta została zakończona. Jest możliwość anulowania transakcji i ponowne wykorzystanie towaru?
Siemasz, bodajże jeśli w ciagu 5 dni kupujący nie zapłaci to transakcja zostanie anulowana i twoje ogłoszenie wróci. Pozdrawiam
@remikotorun Dokładnie tak jak napisał @KOLEGA53241
Prowizji mi nie pobierze? W poniedziałek (23:59) kończy mi się promocja (0zł za wystawienie przez kup teraz).
@remikotorun Na Lokalnie prowizja jest naliczana w chwili zapłaty lub w momencie wyboru przez kupującego pobrania, albo odbioru osobistego. Samo kliknięcie Kup teraz nie powoduje naliczenia opłat. Nieopłacone ogłoszenia wznawiają się po pięciu dniach, a umowa jest automatycznie rozwiązywana. O jakiej promocji piszesz? Na Lokalnie nie ma opłat za wystawianie.
@xyz96 Zapewne o tej https://allegro.pl/regulaminy/sprzedaj-niepotrzebne-przedmioty-na-wiosne-0-zl-za-wystawianie-i-sprze...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Witam, ja mam zapytanie. Ponieważ kupujacy kupił przedmiot za ,,kup teraz,, , ale nie wiem, gdzie mogę sprawdzić, że ta wpłata została dokonana ?
@iwka141 Zaloguj się na Allegro zwykłe, nie te lokalne, następnie > Moja sprzedaż > Allegro Finanse > Środki i historia...
Te 5 dni na zapłatę to kpina jakaś jest ,goście regularnie i bezkarnie blokują cudze aukcje
Takie to uroki allegro lokalnie
dokładnie, takich blokujących powinno się zablokować
I tyle czasu a dalej nic z tym nie zrobili
@mateusznig zrobili, poczytaj aktualności 😄 od 4 czerwca trzeba od razu opłacić inaczej oferta nie znika 😄
Od kiedy: 4 czerwca 2024
Nie wprowadzamy żadnych zmian dotyczących płatności przy odbiorze.
Jak zapłacić za zakup na Allegro Lokalnie
Podstawa: usprawnienie działania serwisu i obsługi użytkowników (artykuł 14.1 Regulaminu Allegro, litera d).
Ode mnie wczoraj typ kupił, a potem napisał że przez pomyłkę i oferty mojej nie ma czyli dalej to samo
czyli od 4 czerwca będzie wreszcie tak jak powinno być od zawsze