Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W związku z "zepsuciem" aukcji Lokalne 83119EC2-5EA2-4DAF-B3DA-EFE1744ABE42 przez "kupującego" [edycja] mam zaległość w stosunku do Allegro w wysokości 180,91zł. Jak mogę anulować w.w. kwotę w związku z brakiem transakcji?
Klient kategorycznie zaprzecza, że dokonał transakcji natomiast ja mam jego dane jako kupującego oraz nagranie rozmowy telefonicznej oraz obraźliwe sms-y.
Poproś Allegro o anulowanie tej opłaty tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a... Załacz jakiś dowód na rezygnację kupującego.
Na przyszłość - nie udostępniaj pobrania i odbioru osobistego, wtedy przy braku płatności z góry opłaty za transakcję nie będą naliczone.
a może zamiast jęczeć użyjecie telefonu w innym celu niż pacanie na twarzoksiązce i dogadacie się bo twój kupujący też płacze na tym forum
Ale numer, obaj są poszkodowani.!!!
Poszkodowany jestem ja, jako sprzedający. Nie dość, że zamknięto mi aukcję to jeszcze Allegro obciążyło mi konto kwotą ponad 180 zł. O czym mowa w ogóle? Kupujący udostępnia konto komu chce albo miał włam. Proste. Jeżeli tak było to fakt, jesteśmy poszkodowani obaj przez Allegro, które zamiast zwrócić kasę i sprawy nie nakręcać, nie za bardzo garnie się do rozwiązania patowej sytuacji. Dzwonione było. Kupujący rzucił słuchawką. Dobrze że chociaż pisze....