Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujacy kupil przedmiot, moje ogloszenie jest zakończone, pan twierdzi ze kupil i nie mogl dokonac wplaty i pyta czy moge ponownie wystawic przedmiot. Mam to uczynić? W wystawionym przefmiocie na dole jest napisane " czy chcesz wystawić ponownie przedmiot?" A obok i to juz mogę kliknąć " wystaw podobne". Co zrobić
@zozo87 powiedz żeby za 30 minut, zaznaczył, anulował płatność i ponowił 🙂 Nie ma potrzeby ponownie wystawiać i płacić prowizji dwa razy 🙂
Tyle ze to jest allegro lokalnie, mam to znaczenie? I to juz mialo miejsce kilka godz temu.
@zozo87 to trzeba było dać w odpowiedniej kategorii zapytanie 😞 nie kupuje tam to nie pomogę 😞
Ale jak nie oplłcił to nie pobiera prowizji więc możesz ponownie wystawić, czy da się ponowić płatność to nie powiem 😞
@zozo87 A jaki rodzaj ogłoszenia to był?
@zozo87 Nic nie wystawiaj ponownie - podaj mu numer swojego konta do wpłaty. Zapłaci, otrzymasz pieniądze i wyślesz towar. Nie ma obowiązku płacenia przez Allegro, można płacić bezpośrednio na konto. W takiej sytuacji nie zapłacisz nawet prowizji od sprzedaży, bo ona jest naliczana tylko po wpłacie przez Allegro.
Pan kupil przez allegro, ktore pobralo prowizje. Ogłoszenie sprzedaży karty graficznej. Nie wystawilem ponownie, jakos ogarna. Dzięki za podpowiedzi i chęci.
Pozdrawiam