Po raz drugi moja licytacje wygrywa ta sama osoba z którą nie ma kontaktu, nie odpisuje na wiadomości oraz nie ma zamiaru zapłacić. Czy naprawdę nie ma możliwości aby blokować osoby które marnują czas innym użytkownikom? Przecież to nie poważne.
@Client:40727775 Ile czasu minęło od zakupu?
Pierwsza licytacja oferty: c8a9adc3-b701-4d8b-9fb9-013798f736e9
Została wygrana przez tą osobę 11 Grudnia. Została podjęta próba kontaktu poprzez wiadomość z prośbą o potwierdzenie zakupu i wpłate kolejnego dnia 12.12. Pozostała bez odpowiedzi do tej pory, wystawiłam ponownie na licytacje ten przedmiot i ku mojemu zdziwieniu znów wygrała ja ta sama osoba. Jestem przekonana że znów nie będzie ani kontaktu ani wpłaty.
Dlaczego nie można po prostu wprowadzić czarnej listy?
@Client:40727775 tylko kup teraz z nadaniem paczki inne opcje są nieopłacalne i potem się cyrk robi
@Client:40727775 Nie możemy bazować jedynie na przypuszczeniach. Klient ma 72 godziny na opłacenie licytacji. Ten czas jeszcze nie minął. Jeśli faktycznie kupujący ponownie nie opłaci zamówienia w regulaminowym czasie, daj nam znać.
@nat_not ten mój pomysł co zgłaszałem do allegro odnośnie wygranych nieopłaconych licytacji i wysyłanie przez platformę wiadomości do kolejnej osoby z licytatorów jak poprzedni nie opłaci to widzę że do otchłani trafił?