Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie tak jak w temacie. Aukcja przedmiotu zakończyła się w czwartek ok 22:30. Dzisiaj jest wtorek, a kupujący nie skontaktował się ze mną, ani nie opłacił zamówienia. Nie odpowiada na wiadomości ode mnie.
Kiedy w tej sytuacji mogę ponownie wystawić przedmiot? Do kiedy kupujący ma czas na zapłatę. Znalazłem informację, że jeżeli po wybraniu płatności nie zakończy jej w ciągu 5 dni to wtedy transakcję uznaje się za niebyłą. Jednak, czy to dotyczy 5 dni roboczych, czy jak mam interpretować ten zapis. Dodam, że kupujący nie wybrał nawet opcji zapłaty...
@stoprobanda To dotyczy pięciu dni, a nie pięciu dni roboczych. Po tym czasie umowa jest rozwiązywana, transakcja uznana za niebyłą i aukcja wznowi się automatycznie, nie musisz sam jej wystawiać ponownie.
@stoprobanda Na AL kupujący ma 5 dni na zapłatę, nie zapłacił, możesz wystawiać.
@LEW433 Znowu wprowadzasz w błąd. Nie musi wystawiać, aukcja odnowi się automatycznie.
OK, natomiast co w przypadku, jeżeli nie chcę automatycznie ponawiać aukcji? Pytam czysto teoretycznie
Lub chociażby wprowadzić w niej zmiany...
@stoprobanda Wtedy trzeba pilnować terminu wznowienia i zakończyć aukcję przed złożeniem ofert kupna, zaraz po wznowieniu. Po takim zakończeniu nie odnowi się po raz kolejny.
Zmiany nie są możliwe wcale?
CO w przypadku gdy nie chce odnawiać licytacji, albo wprowadzić w niej zmianę?