Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient wylicytował kilka przedmiotów. Ale nie da się łącznie zapłacić za wszystkie z jednym kosztem wysyłki.
Minie 5 dni (według mnie za krótki termin zapłaty). I allegro wznawia moje oferty automatycznie. mimo że klient kupił je ale nie jest w stanie za nie zapłacić przez allegro finanse z jednym kosztem wysyłki.
Powoduje to zamęt gdy ktoś inny zalicytuje ponownie ten przedmiot który był jeden do sprzedania.
Czy allegro lokalnie jest w stanie coś z tym wreszcie zrobić. Na normalnym allegro mogę wylicytować kilka przedmiotów i da się wspólnie zapłacić.
Tutaj na lokalnym tylko kup teraz można zebrać do jednej wysyłki.
Podaj mu numer konta oraz koszt wysyłki jednej paczki jaka mu wyślesz ,opłaci i po temacie . Żeby aukcje się nie wznawiamy zgłoś aby je usunęli bo jak będzie płacił bezpośrednio to system nie zauważy wpłaty i po 5 dniach wznowi aukcje.
Czu to nie jest łamanie regulaminu? Bo przecież wtedy nie nalicza prowizji allegro. Bo uznają że klient kupił a nie zapłacił. Trochę nie jasne są zasady licytacji na allegro lokalnie. Na zwykłym allegro takie problemy nie występują.
Pozdrawiam
Wysyłka w jednej paczce jest dozwolona.