Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W wątku tym będę gromadzić listę pustych kont założonych specjalnie na potrzebny blokowania licytacji, co spotkało i moje oferty. Każdy z wpisów to 8,90 zł w kosztach promowania. Gdyby więcej osób się ośmieliło, mielibyśmy tego sporo, ale od czegoś trzeba zacząć.
Lista ta będzie rosła bez dwóch zdań, kto wie ile tym razem dostanę za kilo monet, może 1000, może od razu 99999, a może będzie Pan szczególnie zawzięty i zawalczy dla niepoznaki jak typowy kupujący? Za zwrócenie uwagi nt. multikonta otrzymałem darmową diagnozę psychiatryczną, polecam (została oczywiście zgłoszona).
[edycja] (aktywne w listopadzie)
[edycja] (zbanowanie w listopadzie)
[edycja] (aktywne)
To nie są użytkownicy, to wydmuszki celem podbijania cudzych licytacji, nie ma tam nawet imion, a co dopiero minimum szczegółów.
@M1CH4L1 Takie cyrki z licytacjami to raczej na AL ,bo na normalnym to jeszcze mnie to nie spotkało . Każdy co chce coś fajnego kupić kupuje zwykle od firm z reputacją a te nie wystawiają na lokalnym. Wystawiaj i sprzedawaj na normalnym allegro tam znacznie mniej takich Januszków biznesu.
Na AL bezproblemowo sprzedawałem dotąd zbędne rzeczy w innych kategoriach, ale tamtejszy dział numizmatyczny rzeczywiście dziczeje. Pomijam już monety po babci, która ostatkiem sił wskazała szufladę w komodzie z kilogramem kangurów, czy innym dziadku, ale szeryfowanie zdarza się i w innych kategoriach, gdzie nie konkuruje się ze "spadkobiercami". Zobaczymy, w niedzielę uderzam do "Zestawów" jeszcze na AL, mam trochę różności niekolidujących z mennicą w Wuhan.