Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Payu mam zweryfikowane a wyskakuje mi błąd „
Spróbuj ponownie później. ” Mam już ten problem od kilku dni . Potrzebuje tych pieniędzy na opłacenie towaru a nie mogę ich wypłacić . Pomocy!
@ChemiaDeBest przykro mi, ale wygląda to na problem techniczny i nie jestem w stanie podać konkretnej daty jego rozwiązania. Mam nadzieję, że szybko otrzymasz odpowiedź i wszystko się wyjaśni.
Mija już 4 dzień , a ja nadal nie jestem w stanie wypłacić środków , pisałem już wszędzie . Kontakt z Allegro wyglada następująco „przesłaliśmy sprawę do działu technicznego „ czekam na odpowiedz a tu żadnej brak . Dodam że mam do zapłaty rozliczenie z Allegro . Wszystkie moje pieniądze są na koncie Allegro . Proszę o pomoc !
@ChemiaDeBest rozumiem Twoje zniecierpliwienie i przepraszam, że problem jeszcze nie został rozwiązany. Widzę, że przesłałeś filmik w sprawie nr 27944454, a zgłoszeniem zajmuje się już Dział techniczny. W tej sytuacji pozostaje mi poprosić Cię o cierpliwość.
mam to samo tylko kto tu może ,mam konto sa / były wpłaty i naraz nie ma przeslałem zdjecia dowodów aktu małazenstwa i 1,01 zł na payu ,a pieniedzy nadal sa niewypłacane ....tez prosze o pomoc ale u kogo...
@PILCZ @Jolanta-J51 @ChemiaDeBest bardzo proszę sprawdźcie czy teraz problem wciąż występuje?
Witam występuje nadal brak wpłaty ,nie wiem już jak mam odzyskac moje pieniadze
Niestety ja też próbowałem wszystkiego jednak bez skutku. Czekam już ponad tydzień, a nie otrzymałem żadnych konkretów. Szczerze już wstrzymałem się z sprzedażą produktów. Jestem na prawdę cierpliwy ale to już przekracza granice.
Czyli nie jestem sam, w końcu muszą rozwiązać ten problem
Dalej występuje błąd
Spróbuj teraz , u mnie poszło .
u mnie dalej nie
Skontaktuj się z doradcą , jak mi pomogli to i tobie pomogą
Jakie kroki wykonałeś?
No cały czas kontaktowałem się z Alegro , wysłałem im filmiki tego problemu itp . Polecam napisać formularz zgłoszeniowy
Niestety ja dalej nie mogę wypłaćić @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Jolanta-J51 widzę, że już udało się zlecić wypłatę środków, powinny być na Twoim koncie bankowym dzisiaj do końca dnia.
czyli jak w ruskim banku. У тебя есть деньги, но ты их не получишь и они не пропадут
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Serdecznie dziękuję za pomoc. Udało się wypłacić środki