Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@krenconyy, dlaczego uważasz, że Kupujący jest podejrzany? Jest to konto regularnie używane i zarejestrowane rok temu. Nie ma też na nim żadnej blokady.
Kto kupuje używane kola bez żadnego kontaktu ze sprzedającym?? Kliknął kup teraz i wogole się nie skontaktowal, nie doszło do odbioru osobistego. Bardzo dziwne dane adresowe, takie nie Polskie, [edycja]?? Bardzo dziwny mail składający się z szeregu cyfr, poza tym nazwa uzytkownika client i szereg cyfr, wiem że w ten sposób próbują wyłudzić dane. Nie skontakotowal się zemną, pewnie liczył ze ja to zrobię. Przedmioty zostały u mnie, nic nie jest sprzedane. Proszę o pomoc
@krenconyy Nie udostępniaj na Lokalnie odbioru osobistego i wysyłki za pobraniem, bo wtedy po zakupie i wybraniu tej opcji dostawy zawsze Allegro naliczy Ci prowizję. Teraz możesz poprosić o zwrot prowizji tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a... Musisz jednak dołączyć jakiś dowód na to, że kupujący zrezygnował i nie opłacił towaru.
Dziekuje za Pomoc. Proszę tylko podpowiedzieć jaki dowod dołączyć skoro po tej osobie ani śladu, nie skontaktował się w żaden sposób, produkty poprostu sa cały czas u mnie, dalej nie sprzedane.
@krenconyy Jeśli nie nawiążesz kontaktu z kupującym i nie otrzymasz jego pisemnej rezygnacji, trudno będzie odzyskać prowizję. Mimo to napisz do Allegro przez wskazany formularz, wyjaśnij sprawę, podaj te dziwne dane kupującego i poproś o anulowanie opłat.