Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Triceps218 wysłałeś towar bez środków na twoim koncie Allegro?
Sprawdź tutaj https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji
Środki zostały przesłane przez kupującego kwota wisi lecz niemogę jej wypłacić.
@Triceps218 czy po zmianie numeru konta do wypłat ponownie przesłałaś przelew weryfikacyjny?
Tak przelew został dokonany po zmianie konta
@Triceps218 czy możesz przesłać jego potwierdzenie na adres spolecznosc@allegro.pl?
Tak wysłałam jako monster monster
Sprzedałam produkt pierwszy raz dokonywałam sprzedaży aktywowałam przelewy dokonałam przelewu aktywacyjnego. Kwota wróciła dziś mija 5dni a nadal niemam dostępu do pieniędzy. To są moje pieniądze wywiązałam się wysłałam towar do klienta z powodzeniem i bez problemu.
@Triceps218 dane konta allegro jest takie same jak dane w banku?
Tak dane są te sam
@Triceps218 dziękuję za potwierdzenie! Przelew został wysłany do operatora Przelewy24, a środki są na saldzie operatora PayU, więc w tej zakładce w części poświęconej operatorowi PayU, kliknij proszę "przejdź do banku" i wykonaj przelew weryfikacyjny.
Nie ma tam możliwości przelewu online inek możliwości niema. Czy to oznacza że nie odzyskam pieniędzy?
@Triceps218 czy możesz przesłać zrzut z tej zakładki gdzie widoczne będzie, że nie ma możliwości wykonania przelewu do operatora?
Nie martw się, na pewno uda się to wyjaśnić i będziesz mogła wypłacić środki.
Chyba się udało dziękuję