Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, spełniłem wszystkie warunki aby uzyskać 30 monet z rejestracji karty płatniczej oraz zakupu trzech produktów i nadal nie otrzymałem nagrody w postaci monet.
Wystawiłem na allegro lokalnie 4 produkty (nieudane prezenty po świetach), za które powinienem dostać 20 monet. Nadal nie otrzymałem monet. Prosze o pomoc
@nomyz_09 Sprawdź dokładnie warunki promocji, czas przyznania monet, a także sposób ich uzyskania. Najprawdopodobniej musisz klikną ich odbiór w Centrum zniżek.
Jeśli wszystko się zgadza, a monet nie masz, pisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
@nomyz_09 Cześć. Możliwość odebrania Monet powinna pojawić się w ciągu 2 dni roboczych od wystawienia. Skonsultuję tę sytuację i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@nomyz_09 Zgodnie z regulaminem promocji "Ekstra Monety z zapisaną kartą" otrzymasz Monety do 5 stycznia włącznie, ponieważ zrobiłeś zakupy 1 stycznia:
"Promocja ma charakter ciągły przez cały Okres Promocji (Monety promocyjne są naliczane na bieżąco), jednak będą przyznawane etapami tj: Organizator przyzna Monety za Transakcje zrealizowane od początku Okresu Promocji do ostatniego dnia pierwszego etapu, a następnie za dalsze Transakcje dokonane od zakończenia I etapu do ostatniego dnia Okresu Promocji. Monety zostaną przyznane na Konto Użytkownika w ciągu 3 dni roboczych od zakończenia każdego z etapów Promocji:
I etap promocji 2.11.2021- 5.12.2021
II etap promocji 6.12.2021- 2.01.2022"
Monety z promocji "Wystaw nietrafiony prezent na Allegro Lokalnie i zgarnij Monety" zostały naliczone.