Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Dzisiaj rano miałem do wysłania kilka paczek w zielonym paczkomacie allegro.
Pech chciał, że przy którejś z kolei paczce albo otworzyły się dwie skrytki, albo ktoś nie zamknął skrytki po odbiorze paczki i wsadziłem przesyłkę do tej złej...
Spostrzegłem się gdy zamknąłem skrytkę, więc było już za późno.
Poczekałem godzinkę na kuriera UPS bo on opróżniał paczkomat i po zebraniu wszystkich paczuszek przyszedł moment na tą w innej skrytce.
Kurier po otwarciu prawidłowej skrytki zaznaczył, że paczka nie znajdowała się w skrytce i po rozmowie z serwisem zielonego paczkomatu allegro paczka została wyciągnięta.
Otrzymałem informację, że paczka trafi na magazyn wraz z innymi.
Kurierowi odwdzięczyłem się za czas stracony na walkę z paczkomatem 🙂
Może ktoś miał podobnie i zna odpowiedź na kilka pytań z mej strony:
1. Jeżeli paczka trafia do UPS i ma status "brak przesyłki" to w jakim czasie można spodziewać się informacji na temat paczki ?
2. Jeżeli paczki nie przekierują dalej to kiedy do mnie i czy wróci do mnie ?:)
3. Zna ktoś proces sortowania paczek na magazynie i mógłby opisać go ?
Pozdrawiam
sklep Pipiś
Szczęśliwego Nowego Roku.
@skleppipis, czy mogłabym Cię prosić o wskazanie numerów tych zamówień, które wysłałeś w ten sposób? 🙂
Witam.
Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale nie przyszło mi powiadomienie odnośnie reakcji w poście.
Numer przesyłki to ALE00000F2FD32C
Pozdrawiam
@skleppipis Cześć. Skonsultowałam tę sprawę. Kurier zabrał paczkę do magazynu i przesyłka ma być procesowana - zatem jej status w systemie powinien się niebawem zaktualizować. Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości.
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Pipiś.