Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, pierwszy raz od bardzo długiego czasu sprzedałem coś na allegro (poszło na lokalnie) i miałem do wyboru nadanie przesyłki paczkomatem z narzuconą z góry ceną 8,99 która wg informacji na stronie allegro jest ceną maksymalną. W aplikacji inpost cena tej przesyłki wynosi 12.99. jal to powiązać ze sobą, żebym mógł wysłać przesyłkę po cenie podanej na allegro?
Super! Właśnie tej opcji przygotuj paczkę do nadania nie mogłem się doszukać, dziękuję bardzo
Na allegro lokalnie to działa tak, że nie płaci się za nadanie przesyłki z góry, tylko generuje się tam etykietę nadawczą i w momencie umieszczenia paczki w paczkomacie allegro nalicza 8,99 zł do rachunku. Więcej informacji w linku podanym przez xyz96 🙂
@bodzioslaw3247 jak miałeś udostępnione allegro paczkomat za 8,99 zł to nadajesz po oplceniu przez klienta przez allegro i po włożeniu paczki do paczkomatu allegro doliczy Ci do salda 8,99 zł 🙂
Właśnie dostałem maila z informacją o uregulowanie konta na allegro, nali zone jest tam +/- 4 zł za sprzedany towar i 8.99 za przesyłkę, która była wysłana 25 maja, uregulowałem saldo wpłatą 13zł, czy kest opcja, że koszt tej przesyłki zostanie jeszcze zwrócony?
Za przesyłkę zapłacił Ci już przecież kupujący. Nadałeś ją a koszt nadania Allegro doliczyło do swojego salda. Czyli wszystkie rachunki się zgadzają 😊