anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nadawanie bez etykiety

Czarny2
#1 Nowicjusz#

Sprzedałem przedmiot na lokalnie z wysyłką do paczkomatu Inpost, bez etykiety. JAK wprowadzi c kod nadania w automacie BEZ klawiatury??? Dodatkowe info - paczki z allegro lokalnie NIE wchodzą na moje konto Inpost tak, jak ma to miejsce w przypadku paczek allegro (np. zwracając coś z allegro widzę w paczkach zwrot i z tego poziomu mogę otworzyć skrytkę). W allegro lokalnie taka zaawansowana technika nie działa. Co robić, jak żyć, bo szlag mnie zaraz trafi...

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Allegro Lokalne nie wchodzą bo po co ! tam sprzedają prywatnie i nie ma połączenia z systemem, ale bez etykiety luz z:https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zarzadzanie-sprzedaza-na-allegro-lokalnie/jak-nadac-przesylk...  kod QR

oznacz moderatorów

Czarny2
#1 Nowicjusz#

Z lokalnie nadawałem ale z etykietą albo jeszcze w czasach, gdy można było wklepać kod nadania. Teraz Inpost "ułatwił" życie użyszkodnikom i usunął ekrany dotykowe (które były do d...)  oraz likwiduje automaty z jakąkolwiek klawiaturą, mam tyko czytnik kodów. W allegrolokalnie już wybrałem dostawę bez etykiety i jestem w ciemnej d..., nie moga nadać, nie mogę zmienić na nadanie z etykietą.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Czarny2 z tego co widzę w systemie, paczka została nadana. Czy udało Ci się umieścić ją w paczkomacie?

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów