Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupujący wybrał płatność przy odbiorze. Kupujący odebrał przedmiot a ja nie dostałem pieniędzy też nie mogłem pobrac rtykiety więc kupiłem ręcznie paczke i teraz jak mam potwierdzić że paczka jest odebrana?
Zapytaj przewoźnika u którego zleciłeś nadanie przesyłki. Przy nadawaniu zaznaczyłeś opcję płatności przy odbiorze i podałeś swój numer konta?
Skoro nie nadawałeś przez Allegro to nie ma tu nic do potwierdzania.
na inpost z tego co wiem nie da sie dodac numeru konta i płatnosci przy odbiorze
Jeśli kupujący wybrał płatność przy odbiorze a nadałeś przesyłkę bez płatności przy odbiorze to niestety ale pieniędzy nie otrzymasz bo niby jak?
da sie.
No dać się da w teorii ale będzie z tym trochę zachodu.
można było isc do jakiegoś brokera
tzreba wypisać więcej danych ale rozbraja mnie - nie dało się wpisac nr konta, to wysłałem bez. Nie mam pieniędzy, bo skad kurier wiedział, że ma je pobrać? A kupuący się zdziwił i ucieszył. Tearz to jedynie po dobroci go poprosić....
nie ma czegoś takiego na inpost płatność przy odbiorze jeśli robisz to ręcznie ja tak to zrobiłem bo nie mogłem pobrać etykiety.
to może dogadać się z kupującym, wykombinować jednak jak pobrać oryginalną etykietę, nadać nawet i pustą przesyłkę tak żeby przyklepał płatność ? Nie wysyłałem ani nie kupowałem tak nic nigdy więc nie wiem jak to działa. No i wszystko zależy kto jest po drugiej stronie jako kupujący.
ale jak ręcznie? pisałeś coś (od)ręcznie?
Musiałeś zorganizować etykietę we własnym zakresie.
tak robię to ja:
Wysłałeś paczkę bez podania konta do wypłaty srodków za pobraniem, można tak? a kurier pobrał od kupującego czy nie?