Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Nie mg pobrać etykiety wysyłka allegro Paczkomat InPost wyskakuje komunikat paused.
Próbowałem zmieniać sprzęt, usuwa pliki, resetować nadal to samo.
@Krystek672082 etykieta jest prawidłowo wygenerowana i nie widzę żadnego błędu po naszej stronie. Czy możesz przesłać nagranie ekranu na którym ten problem będzie widoczny?
Poproszę o zrzut całego ekranu wraz z adresem strony oraz godziną i datą, prześlij proszę nagranie na adres spolecznosc@allegro.pl w treści wiadomości, podaj proszę link do tego wątku.
Wysłane
Połączyłem konto InPost z allegro i tez nic nie znalazło. Licytacja z allegro licytację.
Jest możliwość wysłania prywatnie paczki i przesłania potwierdzenia Wam? Zależy mi na szybkiej wysyłce, bo jutro wyjeżdżam
@Krystek672082 to jest zamówienie z Allegro Lokalnie więc nie zaimportuje się do managera paczek. Nie otrzymałam tez e-maila od Ciebie (jeszcze, mam nadzieje, że dojdzie).
Pewnie, możesz wysłać przesyłkę sam poza Allegro (będzie trochę droższa) i podesłać kupującemu numer do śledzenia przesyłki. Nam nie musisz przesyłać żadnego potwierdzenia, a opłata za wygenerowaną etykietę nie zostanie pobrana.