Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
próbowałem na dwóch rożnych przeglądarkach. udaje się wybrać wielkość paczki, ale na końcu klikając w "utwórz etykietę" przez dłuższą chwilę na napisie 'tworzenie etykiety" kręci się kółeczko i ponownie pojawia się przycisk " utrzórz etykietę" jako aktywny i tak w nieskończoność, a etykieta się nie generuje
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o pomoc w utworzeniu etykiety.Dotyczy zamówienia z dnia 29.12.22.
Kółeczko się kręci i nic.
Widzę, że do podsumowania nie przechodzi ulica paczkomatu odbiorcy,ale ja nie mam możliwości jej dodania.proszę o pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam. Mój nick falekp . Sprzedałem towar na allegro lokalnie jako licytacja mix i mam problem bo nie mogę pobrać etykiety. Wyświetla mi utworz etykiete i caly czas to samo a nie tworzy. Proszę o szybkie rozwiązanie problemu bo chce wyslać towar
Towar opłacony, zakup paczkomat InPost to wówczas coś systemowo, pomóc może tylko: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@falekp Najpierw spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną oraz sprawdź na innej przeglądarce. Jeśli to nie pomoże, podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten problem. Czy na ekranie pojawia się jakiś komunikat lub informacja?
Problem rozwiązany nie bylo spacji pomiedzy adresem a numerem pomógl konsultant na czacie
Zawsze tak szlo a dziś nie poszlo
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Temat powrócił. W dniu dzisiejszym znowu nie można utworzyć etykiety do paczkomatu
@kestor problem jest spowodowany tym, że kupujący jako punkt odbioru przesyłki wybrać PaczkoPunkt. Skontaktuj się z nim proszę, aby wskazał Paczkomat z którego może odebrać przesyłkę, następnie napisz proszę jaki to Paczkomat, wówczas edytuje etykietę.
Zgłosiłam już to zamówienie, ponieważ kupujący nie powinien mieć już możliwości wyboru PaczkoPunktu.
ok to działam
po zmianie na Paczkomat udało się wydrukować etykietę. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
@kestor super, cieszę się! Dzięki za wiadomość 😊
Dzień dobry. Nie tworzyłem tematu nowego, bo mam podobny problem.
Nie mogę utworzyć etykiety Inpost, bo system twierdzi, że nie może bez ulicy. Problem w tym, że w przypadku tego paczkomatu Inpost nie ma ulicy, bo to mała miejscowość.
Dzień dobry @marianpro! Sprawdź proszę, czy teraz się uda.
Udało się. 🙂 Dziękuję za szybką i skuteczną pomoc. 🙂