anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wygenerować etykiety w allegro lokalnie

Client:39433299
#7 Wielbiciel

Witam sprzedałem wczoraj rzecz na allegro lokalnie poprzez opcję kup teraz, klient wybrał opcje paczkomat inpost lecz ja nie mogę wygenerować etykiety do tej sprzedaży. Wcześniejsze sprzedaże nie było z tym problemu. Co mam zrobić ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:39433299 to dlatego, że na Lokalnie możesz wygenerować etykietę tylko dla metody Allegro Paczkomaty InPost, a w ostatnim zamówieniu kupujący wybrał Odbiór w punkcie: Paczkomaty 24/7 InPost - przedpłata.
W takiej sytuacji możesz albo nadać przesyłkę poza Lokalnie, np. korzystając z narzędzia przewoźnika albo skontaktować się z kupującym, zwrócić mu wpłatę, wystawić ofertę ponownie, wtedy on ponownie złoży zamówienie i wybierze odpowiednią metodę dostawy (Allegro Paczkomaty InPost). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

dziekuje za odpowiedz !!

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

proszę mi powiedzieć tylko czemu nie mam tej opcji allegro paczkomaty inpost, klient ma mozliwosc tylko zaznaczyc paczkomaty 24/7 inpost przedplata

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@Client:39433299

Bo wystawiając aukcję nie zaznaczyłeś tej opcji wysyłki. 

Allegro Paczkomat Inpost i Paczkomat Inpost, to dwie różne usługi, choć obie świadczone są przez tą samą firmę. Ty wybrałeś tę drugą, tworząc swoją ofertę.

oznacz moderatorów