Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
inne przedmioty wystawiam bez problemu
wszystko wpisuję a na koniec nie mogę przejść do płatności. Wszystko jest wpisane poprawnie. Sprzedaję 1 samochód. Wystawiam na innych forach i nie ma problemu. Allegro mnie zachęcało do wstawienia u nich , a tu lipa. Ja na allegro działam już kilkanaście lat ale teraz to jest dziadostwo
wszystko wpisuję a na koniec nie mogę przejść do płatności. Wszystko jest wpisane poprawnie. Sprzedaję 1 samochód. Wystawiam na innych forach i nie ma problemu. Allegro mnie zachęcało do wstawienia u nich , a tu lipa. Ja na allegro działam już kilkanaście lat ale teraz to jest dziadostwo
@Jerzywasik1 a jaki konkretnie problem pojawia się, gdy próbujesz wystawić samochód? W kategorii "Motoryzacja" na Allegro Lokalnie obowiązuje limit - można wystawić tylko 10 aktywnych ogłoszeń w tym dziale.
wszystko wpisuję a na koniec nie mogę przejść do płatności. Wszystko jest wpisane poprawnie. Sprzedaję 1 samochód. Wystawiam na innych forach i nie ma problemu. Allegro mnie zachęcało do wstawienia u nich , a tu lipa.
@Jerzywasik1 w takiej sytuacji muszę poprosić Cię o przesłanie nagrania ekranu lub zrzutów na których widoczne będzie okno przeglądarki, ponieważ nie rozumiem o jakiej płatności piszesz. Nagranie lub zrzuty możesz przesłać tutaj lub e-mailowo na adres spolecznosc@allegro.pl. To pozwoli rozwiązać ten problem 🙂