anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie widać wystawionych nowych ofert na allegro i allegro lokalnie

ef-ka
#8 Zapaleniec#

Ok. pół godziny temu wystawiłam 3 nowe oferty na allegro lokalnie i nie dostałam potwierdzenia ,nie widać ich tez jak korzystam z wyszukiwarki, czy jest jakas awaria?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

marpessa
#7 Wielbiciel#

U mnie to samo, wystawiłam na Allegro lokalnie dwie aukcje i wyparowały w kosmos, dodatkowo z darmowych przesyłek przyznawawanych na kwartał ubyła jedna mimo że nic nie sprzedałam,  mam nadzieję że wszystko wkrótce się wyjaśni 

oznacz moderatorów

kovek
#9 Pomysłodawca#

Niestety ale coś jest nie tak z allegrolokalnie, nawet nie działa poprawnie licytowanie i odświeżanie ofert które już są wystawione

oznacz moderatorów

marpessa
#7 Wielbiciel#

Ja wstrzymuję się z wystawiam bo nie chcę by moją praca poszła w piach, zrobiłam 3 aukcje które wiszą pewnie gdzieś w przestrzeni "musi" coś majstrują przy tej liście pt.Sprzedaję 

Może ktoś kompetentny zabierze głos, miałam w planie dziś wystawić sporo aukcji...

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@ef-ka Wystawianie ofert może zająć nawet do godziny. Proszę, napiszcie, czy problem wciąż występuje. @kovek @marpessa 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kovek
#9 Pomysłodawca#

Przed chwilą dostałem dopiero maila o przebiciu mojej oferty na aukcji co miało miejsce dwie godziny temu. I chyba jest ok, bo nagle pojawiło się sporo nowych ofert

oznacz moderatorów

ef-ka
#8 Zapaleniec#

Moje oferty są już widoczne 🙂

oznacz moderatorów